Дневен хороскоп. Прогноза за 30 април, вторник

Луната е в Риби. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 25-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с лимфните възли, раздвижвания на краката след изкълчване на глезените, както и на оплаквания в стомаха и жлъчката.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене.

Хранене и диета: През целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват движение, за да се изразходят. Можете да хапвате постни салати от пресни зеленолистни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 15.51 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Чувствителността в първия следпразничен ден е завишена заради движението на Луната в Риби и съвпада й с Нептун. Около обяд не си внушавайте драми и не вярвайте на информация, която впоследствие може да се окаже лъжлива. Следобедът е напрегнат и често ще влизате в излишни спорове с хората около себе си. Денят завършва с по-хармонична вечер. Ще се убедите, че всичките ви тревоги са били напразни.

 

ОВЕН

Работете в колектив

 

Обърнете по-голямо внимание на детайлите в работата си днес. Не давайте излишни съвети на колегите си и избягвайте да им правите забележки. Денят е напрегнат в следобеда както за вас, така и за хората в обкръжението ви. Не влизайте в излишни пререкания. Честитете си празника и работете в колектив.


ТЕЛЕЦ

Печелите успехи

 

Сякаш нямате търпение семейните празници да приключат и отново да се върнете на работа в света на рутинните си ангажименти. Вторник ви радва с развитие по някои важни делови въпроси. Не очаквахте да има движение заради редуването на делници и празници, но не само вие работите сега. Ще имате успех.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете предпазливи

 

Предложения около Великден за започване на нова работа ще ви подмамят да предприемете действия по напускане на настоящото си работно място. Ще сгрешите, ако се доверите на хора, които ви обещават много, защото впоследствие няма да изпълнят и прашинка от обещанията, с които ви заливаха напоследък.


РАК

Живейте по-спокойно

Във вторник сте настроени благоприятно към всякакви промени около себе си, включително и промени на работното място. Тях обаче все още не бива да предприемате, защото моментът не ви позволява да сте прекалено активни. Днешният ден изживейте по-спокойно и не вярвайте на всяка чута дума.


ЛЪВ

Мързелувате

 

Вие сте от хората, за които редуването на празници и делници не е най-оптимално. Днешния ден сте замислили да прекарате в размотаване, мързелуване и скатаване, докато колегите около вас вършат и вашите ангажименти с изтичащ срок. Съвсем скоро обаче ще блесне истината кой се е справил и кой не.


ДЕВА

Слейте празниците

 

В първия следпразничен ден вие се проявявате като мрънкащи и вечно оплакващи се хора, които търсят за какво да се заядат с всички около себе си. По-добре е да си останете вкъщи и да слеете празниците в една по-дълга почивка. На работното място така или иначе днес няма да е най-ефективният ви ден.


ВЕЗНИ

Овладейте напрежението

 

Във вторник обърнете по-голямо внимание на плановете си за месец май и най-вече за предстоящата седмица. Тя, макар и кратка, е изпълнена с важни ангажименти, които трябва да свършите в срок. Фалшива здравословна тревога ще ви накара да отидете на лекар, без да има основателна причина. Внушавате си болести.


СКОРПИОН

Ще се излъжете

 

Денят ви може да е доста по-лек и лежерен, ако не се затормозявате с клюки и слухове, ако не се ровите в чуждите съдби и не позволявате някой да се рови във вашия живот. На работното място сте склонни да предприемете необмислена промяна само защото някой ви е обещал сериозно заплащане.


СТРЕЛЕЦ

Не споделяйте

 

Във вторник бъдете консервативни. Не позволявайте на хора с негативно мислене да ви влияят и да ви предават своето лошо настроение. Не споделяйте с колегите си много за своето семейство и за взаимоотношенията там. Дръжте личния си живот капсулован. Някой се опитва да изкопчи информация за него.


КОЗИРОГ

Период на застой

 

Намирате се в период на застой и затова ще ви посъветвам днес да ограничите вземането на важни решения или предприемането на нови инициативи. Довършете вече започнатото. Обърнете се за съвет към близък човек, на когото имате сериозно доверие. Вечерта излезте с приятели на по чашка. Не прекалявайте с алкохола.


ВОДОЛЕЙ

Довършете започнатото

 

Във вторник сте склонни да пръскате пари, без да разсъждавате дали е нужно, или не. Денят изисква от вас повече сдържаност и консерватизъм. Не приемайте предложения с финансови условия, измамни са. Обърнете повече внимание на работата си и не оставяйте недовършени задачи за идния месец.


РИБИ

Дразни ви всичко

 

За вас стартира нов период, в който можете да се изявите като още по-сериозни и успяващи хора. Днес сте особено чувствителни и около обяд прекалено избухливи. Дразнят ви колегите и всички, които не са на вашето мнение. В следобеда и вечерта нервите ви се успокояват. Чувствате утешение и спокойствие.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Независимо че сте подвластни на вибрация 3, вие сте Близнаци, които знаят кога и как да контактуват, че да не си патят от хората около себе си. Числото 30 в датата ви на раждане е носител на духовност, съхранена през преражданията и балансирала у вас материалното и духовното. Потъвате в мигове на самота и вглъбеност, от които имате нужда. В компания ви е нужно малко повече време, за да се отпуснете. Просто сте по-резервирани.

За вас следва една благоприятна година на ново и успешно начало, което, ако поставите достатъчно обмислено и предвидливо, ще ви донесе нещо хубаво в следващите девет години. Не бързайте, а обмисляйте.

Здраве: Проблемите със сърцето са плод на преумора и стрес. Разпуснете няколко дни и здравето ви ще се подобри.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *