52 четения

Баща и син спипаха нощен апаш, съден 21 пъти, в дома си в Първомайци

Баща и син спипаха крадец в дома си в Първомайци. Сигнал за случая е получен в нощта срещу 30 април. Около 2,00 ч. полицейското управление в железничарския град било сезирано от потърпевшите в селото.

Бившият военен и синът му били извършили граждански арест на бандита, докато тършувал в антрето на дома им, където бил намерил малка сума пари, но не успял да задигне нищо. Изпратеният на адреса полицейски екип е установил, че заловеният на местопрестъплението е на 49 години от Г. Оряховица. Той се оказал Юлиян Тапата, известен на полицията и осъждан за кражби. След намесата на полицията неканеният гост е задържан и отведен в полицейското управление.

Тапата се оказал осъждан 21 пъти до момента. През есента на м. г. той излязъл от затвора. Прокуратурата в Горна Оряховица го е оставила зад решетките за 72 часа и иска от съда постоянен арест за изпечения крадец.

По същото време е бил задържан в момент на кражба 56-годишен мъж от Михалци. Полицаите от Павликени го спипали в момент на кражба на около 30 кг ронена царевица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!