541 четения

Питон, дракончета, прасенца и над 300 кучета и котки лекува чаровната д-р Кристина Мусева

Ветеринарният медицински център „Артемида” има оборудване без аналог в региона за всички видове манипулации

 

СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯТ ВЕТЕРИНАРЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „АРТЕМИДА” В ГОРНА ОРЯХОВИЦА СТАНА НА ДВЕ ГОДИНИ, а десетки питомци и техните стопани дойдоха, за да поздравят лично д-р Кристина Мусева, която е негов главен лекар. 26-годишната чаровна дама и ветеринарният техник Илияна Мусева успяха само за две години да превърнат клиниката, която се намира на ул. „П. Р. Славейков” 27 в кв. „Пролет”, в иновативен еталон и вече притежават оборудване, което е без аналог в региона. Много малко подобни клиники освен с перфектно и компетентно обслужване могат да се похвалят като тях със стоматологична апаратура, специализиран сектор за дерматология, операционна, стационар, собствена лаборатория и даже хотел за домашни любимци. За двегодишнината на центъра всички животинчета получиха и подаръци, а за собствениците им бе организирана и специална томбола.

„Завършила съм Ветеринарния институт в Стара Загора, специализирала съм хирургия, на високо ниво се занимавам и с дерматология. Смятам, че отношението наред с оборудването е много важно за правилната диагностика и затова не спираме да се развиваме в тази посока”, коментира самата д-р Кристина Мусева.

СРЕД ПАЦИЕНТИТЕ Й В МОМЕНТА СА НАД 300 КУЧЕНЦА И КОТЕТА ОТ ЦЕЛИЯ РЕГИОН. ПРИ НЕЯ ЗА ПОМОЩ СА ВОДЕНИ ДАЖЕ ПИТОН, МАЛКИ ГУЩЕРЧЕТА ДРАКОНИ, ПАПАГАЛИ и т.н. Отговорността за здравето на животните е не по-малка от тази, която се носи и за хората, убедени са от екипа на медицински център „Артемида”. Според експертите най-масовите проблеми при котетата в момента по уринарните пътища. „Собствениците трябва да следят за ленивост, липса на апетит и „плачене” при ходене по нужда на техните пътища. Кучетата пък най-често страдат от дерматологични проблеми и паразити”, обобщава д-р Кристина Мусева.

Стилян НАЙДЕНОВ

 

 

 

 

 

Ветеринарен медицински център „Артемида” се намира в Горна Оряховица и работи денонощно. Ул. „П. Р. Славейков” 27. Телефон за връзка 0883 427 282.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *