Хороскоп за 9 май, четвъртък

Луната е в Рак. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 6-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Могат да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. Благоприятен момент за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата и различни профилактични процедури на тялото. Нежелани са операциите в областта на черния дроб, жлъчния мехур, стомаха, панкреаса и гърдите.

Красота и външен вид: Не посещавайте фризьора си днес. Денят не е подходящ за манипулации и пластични операции на гърдите, за пилинг на кожата на лицето и тялото и за оформяне на маникюр и педикюр. Коламаската може да доведе до нежелани обриви.

Хранене и диета: Луната предупреждава, че сме склонни към напълняване, ако прекаляваме със сладкото, тестеното и мазното. Избягвайте приема на студени и замразени храни. Внимавайте с острите и люти подправки, които сериозно могат да раздразнят стомаха.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо, бежово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: след 9.48 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Рак, а Венера е в тригон с Юпитер и квадратура с Плутон. Денят е благоприятен за всякакви начинания в сферата на бизнеса, финансите и предприемачеството, но неблагоприятен за изясняване на лични взаимоотношения и разрешаване на междуличностни проблеми. Венера ще ви помогне, ако поемате премерен риск в своя личен бизнес. Инвестирайте разумно и ще имате добра възвращаемост.


ОВЕН

Силен ден

В четвъртък се събуждате с нужната бодрост и добро настроение. Изпийте кафето си на спокойствие, обмисляйки плановете за деня. Още в първите работни часове очаквайте добра новина, която да ви мотивира и да продължите с действията си нататък. Не преувеличавайте възможностите си и всичко ще бъде наред.


ТЕЛЕЦ

Позитивни емоции

В четвъртък емоциите ви са предимно позитивни. Вие вече се убедихте, че можете да разчитате единствено и само на себе си при осъществяването на най-важните си планове. Все пак не се отделяйте от другите хора. Обърнете повече внимание на социалните контакти и връзките си с най-близките около вас.


БЛИЗНАЦИ

Доволни от себе си

И днес ще ви посъветвам да вярвате в успеха, за да го предизвикате и привлечете на своя страна. Всичко ще си дойде на мястото и лека-полека ще заработи във ваша полза. Днес си поставяйте такива цели, които можете да изпълните в срок. Не надскачайте възможностите си. Ще бъдете доволни от себе си.


РАК

Постигате успех

След като успяхте да направите една сигурна стабилизация на всичко, което постигнахте в последните няколко месеца, сега е време за действие. Денят разкрива за вас шансове за разширяване, едно ново и премерено начало. Поставете го разумно и следвайте предварителните си планове. Ще имате успех.


ЛЪВ

Добра реализация

Вие вече сте наясно със себе си. Със своите приоритети, желания, възможности и шансове. Реализирате се добре, защото наистина знаете какво към момента искате от живота. Очаква ви ведър ден, но за да запазите доброто си настроение, е добре да не общувате с прекалено много хора. Разностранната енергия ви изтощава.


ДЕВА

Разкривате потенциал

Четвъртък за вас е ведър и благоприятен. Истинската ви радост от живота ще дойде от факта, че преборвате повечето си вътрешни страхове, преодолявате противоречията. Готови сте да разкриете нещо ново от характера си. Да разгърнете потенциала си. Следва период на разширяване, от който ще сте доволни.


ВЕЗНИ

Нов период

Не можете да отречете, че нещата около вас се нареждат добре и с темпа, който очаквахте. Настроението ви се подобрява с всяка минута. Черпите вдъхновение и вие също разкривате своя потенциал. Имате хъс за работа и страшно много идеи, които можете да превърнете в реалност. Отключвате нов период.


СКОРПИОН

Предложение за бизнес

Това, че вчера бяхте разпилени и хаотични, дава отражение и в днешния ден. До обяд ще поправяте грешките, които допуснахте вчера по невнимание. Следобедът е доста по-благоприятен и силен. Ще получите интригуващо предложение за общ бизнес. Познавате човека добре, така че помислете.


СТРЕЛЕЦ

Наясно с финансите

Неслучайно вчера ви предупредих, че ви дебне финансова нестабилност по петите. Е, днес е време да отворите тефтера и да запишете всички направени разходи, както и очакваните такива. Изгответе бюджета за месеца и вижте с какво разполагате. Четвъртък изисква да сте наясно с парите си. Бъдете разумни в харчовете.


КОЗИРОГ

Поглед към бъдещето

За вас се активира нов важен период. Той повдига въпроси относно деловото ви развитие, финансовия просперитет и възможностите да подобрите месечните си доходи. Не отминавайте нито една идея за допълнителна работа или предложение за смяна на настоящата. Излезте от зоната си на комфорт.


ВОДОЛЕЙ

Много възможности

В четвъртък пред вас се разгарят ярки възможности. Бъдете активни и не изпускайте нито една от тях. Денят е забързан и темпото е живо. Още сутринта се подгответе за натоварено ежедневие, но и за множество успехи. Имате шанса да подобрите финансовото си състояние. Ключът за успеха е във вашите ръце.


РИБИ

Събудете се

В четвъртък продължава спокойствието, което ви беше обзело в последните няколко дни. Събудете се от този сън, защото ако не направите нещо, постепенно това успокоение ще се превърне в апатия, която на свой ред ще се задълбочи в депресия. Не си го позволявайте. Стегнете се и продължете напред.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 9 май, сте от онези Телци, които избухват лесно и често, осъзнават се, търсят прошка и после пак повтарят цикъла, без да си вземат поука от грешките. Доста импулсивни и крайни в чувствата, мислите и емоциите, вие често забравяте къде се намира златната среда. Учудващо целенасочени сте обаче в действията си и гоните смели цели. Умеете да се забавлявате и да помагате на хората около вас да се чувстват добре. В любовта сте големи ревнивци, но вие самите имате забежки от правия път в своята любовна история. Към близките си също сте ревниви.

Пред вас стои прекрасна година на финансова стабилност и материални придобивки. Добрата новина е, че в момент на криза ще успеете да стабилизирате доходите си да почувствате благоденствие.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *