578 четения

Горнооряховка спечели 200 000 лв. от Националната лотария

Птичето на щастието кацна на рамото на Валентина Петрова от Горна Оряховица. Жената спечели баснословната сума от 200 000 лв. от Националната лотария. Тя изтрила късметлийски билет от вида „Златните пирамиди“, който й донесъл голямата награда. Така само с талон за 5 лв., 44-годишната жена рязко забогатя. Наградата идва съвсем скоро, след като отпразнувала рождения си ден. Валентина работи  като продавач-консултант и това са първите лесни пари в живота й. Ще използва печалбата, за да купи на дъщеря си апартамент и да плати следването й по педагогика. За себе си ще отдели скромна сума, с която ще отиде на екскурзия до Италия. Щастливката вече успя да почерпи най-близките си приятели за печалбата, а в последното предаване на Националната лотария Захари Бахаров и Луиза Григорова й връчиха чека за 200 000 лв.

Оказва се, че Горна Оряховица е един от най-късметлийските градове у нас. Само преди три месец съгражданката на Валентина Петрова – Мартина Руменова, забогатя със 100 000 лв. също чрез билета „Златните пирамиди“. Тук падна и най-голямата печалба за 2018 година – 1 млн. лв., която спечели ножарят Димитър Петров.

От началото на 2019 година четирима души от региона се радват на крупни суми от хазартната игра.

Галина ГЕОРГИЕВА

2 коментара за “Горнооряховка спечели 200 000 лв. от Националната лотария

 • 09.05.2019 в 15:31
  Permalink

  И един мармот… Нали ….брои пачките

  Отговор
 • 10.05.2019 в 22:49
  Permalink

  Хора осъзнайте се, това с билетчетата е чист хазарт на дребно, но масово. Едно билитче е като да влезеш в игралната зала, но хората си казват,че е безобидно и всеки ден по 5 лв за билет… Богата нация сме.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!