12 четения

Весела Лечева: „ГЕРБ харчи парите на българите за предизборни подаръци, за да си гарантира победа“

„С парите на целия български народ Бойко Борисов прави щедри предизборни подаръци. Чрез тях те искат да си осигурят победа в изборите. Ето – вчера те отпуснаха 27 млн. лв. за нова болница в Ямбол. Да, тя е нужна, но трябва да си отговорим на въпроса – защо цената й стана двойна и така ли ГЕРБ смята да печели изборите?“, коментира народният представител Весела Лечева пред жителите на Златарица, където беше официален гост за празника на града.

Лечева подчерта, че изграждането на нова болнична сграда е обещание на ГЕРБ от 2012 г., което те ежегодно повтарят оттогава. Народният представител изясни, че в края на 2018 г. при гласуване за приемането на бюджета за тази година ГЕРБ отхвърли предложението на „БСП за България” да се осигурят 12 милиона за болницата в Ямбол чрез държавната хазна. „Как така нужните средства нараснаха двойно? И се питаме къде ли ще отиде разликата?“, допълни депутатът.

Много жители поздравиха Весела Лечева и използваха срещата с нея, за да пожелаят успех в кампанията на „БСП за България“.

„За борческа, родолюбива, патриотична Златарица десетки златарчани са дали труда си. Днес е възможност да покажем успехите и възможностите на местните хора. Днес отговорните политици казваме, че Златарица има право на справедливи доходи и бъдеще“, обърна се към жителите Лечева. Тя поднесе цветя на признателност пред паметника „Майка България“ в центъра на града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!