26 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 13 май, понеделник

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 9-и в 10-и в 14,21 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Добре ще протекат лечението на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм, както и проблеми с отделителната система.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, както и за накъдряне или боядисване. Можете да си направите педикюр и маникюр. Поддържайте добра лична хигиена, за да се чувствате добре и в настроение.

Хранене и диета: Внимавайте какви храни използвате днес. Възможни са натравяния от продукти с изтичащ срок на годност, както и от продукти, които не ни понасят на стомаха. Добре е да се хапват салати от кореноплодни зеленчуци, както и супи. Не пържете храната заради стомаха.

Цветове, носещи късмет: Зелено, бежово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: след 14,21 часа.

Звездни аспекти за деня: Заради движението на Луната в Дева днес сме педантични и вгледани в детайлите. Денят е благоприятен за преговори, анализи и работа, свързана с държавната администрация. Хармоничният аспект между Луната и Меркурий ни прави общителни, внимателни в приказките и търсещи информация. Днес можем да разберем нещо, което ни вълнува от дълго време.

 

ОВЕН

Работете спокойно

 

Преживявате ден на променливи настроения. Вълнувате се прекалено много от всички около себе си. Ще пропуснете важни подробности заради това, че давате ухо на клюки и придавате важност на тях, вместо на съществените неща около себе си. Работете спокойно и уверено. Успехът е с вас.


ТЕЛЕЦ

Потегляте напред

 

Предстоят новости, промени и добри новини. В понеделник все ще се намери някой, който да ви забавя по пътя, но това нека не ви притеснява. Вие се справяте отлично с всякакъв вид работа и колкото и да ви бавят, успявате да дърпате всички в посока напред. Днес сте жертвоготовни и добродушни.


БЛИЗНАЦИ

Очаква ви любов

 

В понеделник концентрирайте усилията си във важните неща, които предстои да свършите. В никакъв случай не се разпилявайте напосоки, тъй като това ще ви донесе много и различни проблеми. В личен план ще се радвате на оживление. В любовта има раздвижване и може да имате интересно запознанство.


РАК

Пазете си идеите

 

В отношенията си с колегите бъдете лоялни, но не споделяйте финансовите си планове. В момента сте в подем и лесно можете да разкажете за всичките си намерения, защото, когато говорите за това, вие се чувствате щастливи. Ще ви посъветвам обаче да премълчавате. Някой може да открадне идеите ви.


ЛЪВ

Бъдете по-концентрирани

 

В понеделник имате много шансове, но отвсякъде дебнат опасности да ги провалите заради собствената си безотговорност и липса на интерес към събитията, които се случват около вас. Обърнете внимание на детайлите в работата си. Не омаловажавайте мнението на колегите. Те ще сигнализират за грешките ви.


ДЕВА

Нови начинания

 

Още от сутринта планирайте деня си така, че да вместите всичките си идеи, които имате. Днес сте дейни, активни, настоятелни и упорити. Но не бива да сте прибързани. Имате възможност да поставите ново начало на дейност или занимание. Денят е подходящ за начинания.


ВЕЗНИ

Работете с удоволствие

 

Постарайте се в понеделник да бъдете в хармония със себе си, за да вървят делата ви устремно напред. Вършете онова, което ви харесва. Отдайте се на хобито си, занимавайте се с изкуство и култура. Прочетете любим разказ или си пуснете музика, която слушате с удоволствие. Не се насилвайте за нищо.


СКОРПИОН

Ограничете контактите

 

Понеделник ви среща с много хора, осъществявате мрежа от контакти, които ви уморяват и забавят по пътя напред. В подем сте, но нямате достатъчната психическа издръжливост, за да свършите всичко онова, с което вече се заехте. Ако наистина искате да си изпълните графика, ограничете всякакви разговори.


СТРЕЛЕЦ

Хаос в мислите

 

В понеделник не ви липсват много идеи. Събуждате се в добро настроение, но в мислите ви е хаос. За съжаление, отивайки на работното място, е възможно да не подхванете верните задачи и по този начин да провалите добрите си шансове. Не се правете на шефове, дори когато виждате, че успявате повече от другите.


КОЗИРОГ

Нужда от хармония

 

В понеделник воденето на разговори с другите хора трябва да протича с особено внимание и деликатно отношение. Днес гледайте да не накърните нечии интереси. Бъдете меки и толерантни. Избягвайте да влизате в конфликти. Не си заслужава. Имате нужда около вас да цари хармония. А само вие можете да я сътворите.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете омиротворени

 

Понеделник ви помага да довършите стари работи и задължения, за които все не ви достига време. Този не е сред живите и активни дни, а сред онези, в които работите тихичко и се радвате на живота заради хармонията около себе си. Успокойте топката и внесете мир в душите си и в душите на всички около вас.


РИБИ

Гарантирани успехи

 

Успехите в деловодството, бизнеса, контактите и финансите са гарантирани при онази част от вас, които обмислят думите си, преди да ги изкажат на всеослушание. Понеделник акцентира върху вашето служебно развитие. Ако сте без работа в момента, можете да си намерите подходящо поприще. Пуснете своето CV.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие сте от редицата на истинските Телци – тези, които обичат да изпипват докрай нещата, да живеят в лукс, удобство и задоволство. Заложено ви е по съдба да вършите така делата си, че както вие, така и другите да са доволни от вашата работа. Бъдете целенасочени и се стремете към една-единствена цел в живота си. Само тогава ще я постигнете без проблем. Заложено ви е също и да станете ръководители, но това ще се случи едва след като сте се потрудили достатъчно, за да заемете този висок пост.

От днес нататък за вас следва една година, през която позитивното ще е в пъти повече от негативното. Ще усетите прилив на енергия. Заслужава си да изживеете подобни мигове, след като през последните месеци тъпчехте на едно място.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако сте заобиколени от хора, с които се чувствате добре. Болести може да си причините, ако се намирате в среда, в която не сте в състояние да се впишете.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *