187 четения

Търновската болница даде на прокурор „Кауфланд“

В края на миналата седмица ръководството на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ е потърсило съдействие от полицията, за да защити собствеността си, нарушена от хипермаркет „Кауфланд“.

„От „Кауфланд“ са навлезли в територията на болницата без разрешение. Уведомили сме и прокурор. В продължение на два дни са копали пръст в двора на лечебното заведение и с нея са попълвали техни изкопи. Случайно работещи в болницата са забелязали, че нещо се случва в съответния район, защото са чули шум и преминаване на техника“, заяви пред „Борба“ изпълнителният директор на МОБАЛ д-р Стефан Филев.

По думите му засегнатият терен е с размерите на футболно игрище. Д-р Филев бе категоричен, че от „Кауфланд“ никой не е искал разрешение за навлизане и копане в двора на стационара. На този етап директорът се въздържа от коментар по отношение на размера на паричното обезщетение, което ще искат от съседа си.

Галина ГЕОРГИЕВА

 

4 коментара за “Търновската болница даде на прокурор „Кауфланд“

 • 13.05.2019 в 22:44
  Permalink

  А доктор Филев, кой и кога ще го даде на прокурор? До вчера тази земя искаше да я продава. Няма как иначе той и наследниците да карат нови скъпи автомобили и да дават през ден по 50лв. за да ги мият. Горкия д-р Филев……..

  Отговор
 • 15.05.2019 в 14:37
  Permalink

  Започна се! Айде да ви е честит „стратегическият инвеститор“1

  Отговор
 • 15.05.2019 в 20:18
  Permalink

  боклуци, цялата сган, която го позволи, пари за всичко да има, за болници да няма, да продават и купуват, за да ремонтират болничко заведение, тези ги разправяйте на неграмотните, ясно е, че много се милее, после влизаш в тази отврат и освен, че ти се гади от мизерия, никой и не се постарава да спасява човешки животи, да разследват колко смъртни случая има в тази болница

  Отговор
  • 16.05.2019 в 17:16
   Permalink

   По времето на Юрдека така се управлява болницата.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!