Търновската болница даде на прокурор "Кауфланд" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Търновската болница даде на прокурор „Кауфланд“

Публикувана на: 13.05.2019г. 7558 прегледа

В края на миналата седмица ръководството на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ е потърсило съдействие от полицията, за да защити собствеността си, нарушена от хипермаркет „Кауфланд“.

„От „Кауфланд“ са навлезли в територията на болницата без разрешение. Уведомили сме и прокурор. В продължение на два дни са копали пръст в двора на лечебното заведение и с нея са попълвали техни изкопи. Случайно работещи в болницата са забелязали, че нещо се случва в съответния район, защото са чули шум и преминаване на техника“, заяви пред „Борба“ изпълнителният директор на МОБАЛ д-р Стефан Филев.

По думите му засегнатият терен е с размерите на футболно игрище. Д-р Филев бе категоричен, че от „Кауфланд“ никой не е искал разрешение за навлизане и копане в двора на стационара. На този етап директорът се въздържа от коментар по отношение на размера на паричното обезщетение, което ще искат от съседа си.

Галина ГЕОРГИЕВА

 

loading...

Коментари за "Търновската болница даде на прокурор „Кауфланд“"

 • 13.05.2019 в 22:44

  А доктор Филев, кой и кога ще го даде на прокурор? До вчера тази земя искаше да я продава. Няма как иначе той и наследниците да карат нови скъпи автомобили и да дават през ден по 50лв. за да ги мият. Горкия д-р Филев……..

  Отговор
 • 15.05.2019 в 14:37

  Започна се! Айде да ви е честит „стратегическият инвеститор“1

  Отговор
 • 15.05.2019 в 20:18

  боклуци, цялата сган, която го позволи, пари за всичко да има, за болници да няма, да продават и купуват, за да ремонтират болничко заведение, тези ги разправяйте на неграмотните, ясно е, че много се милее, после влизаш в тази отврат и освен, че ти се гади от мизерия, никой и не се постарава да спасява човешки животи, да разследват колко смъртни случая има в тази болница

  Отговор
  • 16.05.2019 в 17:16

   По времето на Юрдека така се управлява болницата.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!