Център за естетична медицина разкрасява с два лазера и тренировки със спининг велосипеди | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Център за естетична медицина разкрасява с два лазера и тренировки със спининг велосипеди

Публикувана на: 13.05.2019г. 5803 прегледа

Д-р Магдалена Нейкова сбъдна мечтата си и с инвестиция за над 300 000 лв. отвори Derma Correct в нова сграда

 

Д-Р МАГДАЛЕНА НЕЙКОВА СБЪДНА МЕЧТАТА СИ ДА ПРЕМЕСТИ ЦЕНТЪРА СИ ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА DERMA CORRECT в нова сграда срещу бившата ножарска фабрика във Велико Търново на ул. „Борис Богданов“ 2. Той бе открит на Гергьовден и осветен от отец Зоран Мамучевски. Търновката е дерматолог, специалист по кожни и венерически болести и джипи на три села в община Полски Тръмбеш. Инвестицията в собствените помещения и земя пред тях заедно с оборудването е за над 300 000 лева, а парите са изцяло от кредити, споделя собственичката.

Обновеният център разполага с различна модерна апаратура и предлага нещо различно – кардиотренировки със спининг велосипеди.

 

ДВА ЛАЗЕРА ПРАВЯТ „НОВО ЛИЦЕ“, ДРУГ УРЕД МАХА ПАПИЛОМИ

 

ДВА МОДЕРНИ ЛАЗЕРА РАЗКРАСЯВАТ КЛИЕНТИ В ЦЕНТЪРА. Единият има 5 функции за лазерна епилация, пигментни петна, лечение на гъбички по ноктите на ръце и крака, лечение на акне и премахване на неестетични кръвоносни съдове. Другият лазер е насочен към подмладяване на кожата и за лечение на белези от катастрофи, акне, шарка и други. Той премахва и петна от слънцето и прави общо подмладяване.

Д-р Нейкова казва, че манипулациите за белези, петна и бръчки са агресивна терапия и пациентите го правят през почивните дни. При втория лазер резултатите са по-бързи и това отговаря на изискванията да изглеждаме добре и това да се случи бързо. Най-скъпата процедура е „Ново лице“ и струва 300 лева, а промяна на лице, шия и деколте е 600 лв.

Скъпи са и процедурите с биофилърите за естетика. С тях се изпълват бръчките. Папиломите се махат с италиански електрокаутер от ново поколение, марка SURTRON D. Освен тях той маха брадавици и всички доброкачествени израстъци, а цената е много прилична. Д-р Нейкова има и апаратура за лекарска манипулация с миниигли, с които се вкарват вещества в кожата на пациента за изпъване на бръчки или други подобрения на кожата. Мезотерапията се извършва от апаратура и струва 300 лева, но има и пациенти, които ги дават всеки месец, тъй като работят с лицата си, подчертава лекарката.

Залата със спининг велосипедите

За абитуриентските балове има прекрасни промоции за лазерно обезкосмяване и естествено, маникюр и педикюр. Д-р Нейкова единствена в старата столица ще провежда безплатни консултации на 15 май за рак на кожата, които ще бъдат съпроводени и с лекция. Тя, която е единственият лекар от В. Търново, участва в проекта „Евромеланома“. На този ден ще прави и безплатни прегледи в центъра от 9 до 17,30 часа, като вече са се записали десетки желаещи. Те ще получат и безплатна медицинска козметика от фирми. На 17 май ще има представяне на ново лечение на болести на косата, като лекцията ще изнася пак д-р Нейкова. Това събитие ще бъде в центъра на В. Търново в офис на неправителствена организация.

ДРУГАТА ДЕЙНОСТ НА DERMA CORRECT Е ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛЕСТИ НА ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА, сред които и подагра, с помощта на ендокринолог и кардиолог, които ще ходят в определени дни. За целта ще се вземат пакетни изследвания на пациента, минали през лаборатория, която осигурява консумативите. После хората с нарушена обмяна на веществата и затлъстяване ще могат да ползват залата с велосипеди за спининг и да правят кардиотренинг под ръководството на сертифицирания треньор по спининг Пролет Велкова. Тя ще прави двигателната програма, съобразена с килограмите и ставните заболявания. Освен спининг колелата ще има и кростренажор за тези, които няма да могат да се качат на велосипеди. За хората със ставни проблеми съвсем скоро ще има и пилатес.

„Така хиляда неща правя накуп и няма друг център с толкова много оферти. Теодора Райкова е с базов курс за маникюр и курс по медицински маникюр, другото момиче е абитуриентка и сега чете за изпити, но също ходи в центъра. Имам и медсестра на половин щат, която ще взема от хората кръв. Сигурно облъчвам колегите си, защото на всички помагам да завършват нещо допълнително. Ренета Лазарова завършва магистратура „Счетоводство и контрол“ във ВТУ освен финансовото си образование. Засега сме петима души плюс мен. Денят ми е разчетен от сутрин до вечер. От 28 г. съм лекар и от много години мечтая за такъв център, но си помагам от практиката като джипи, защото тук е частно, няма Здравна каса и днес може нито един човек да не влезе. Но се надявам, че хората ще го оценят, пък… каквото сабя покаже“, споделя още д-р Нейкова.

Всичко за Derma Correct може да се научи от сайта на центъра, от страницата във Фейсбук или на двата телефона на центъра – 0889 722 380 и 0897 864 144.

Нели СУКОВА

Сн. авторката

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!