46 четения

Жест на община Свищов към бъдещите абитуриенти

За втора година по покана на кмета Генчо Генчев пред сградата на Община Свищов с весели възгласи се събраха бъдещите абитуриенти. Младите хора пристигнаха заедно със своите класни ръководители, които споделиха тяхната емоция.

Приветствени думи към зрелостниците отправи кметът на Свищов Генчо Генчев, който им пожела смели мечти и упоритост в тяхното осъществяване. Градоначалникът благодари на учителите за всеотдайния им труд, а учениците посъветва никога да не забравят хората, които са ги водили по пътя на знанието.

С почетни грамоти бяха наградени най-отличените дванадесетокласници, които със знанията и уменията си са допринесли за издигане авторитета на своето училище и своя град. От името на общинското ръководство всички зрелостници получиха по една значка, с надпис: „Аз обичам Свищов!“, с пожелание да се развиват успешно и с обич да градят бъдещето на своя град.

Абитуриентите, техните учители и представителите на общинското ръководство си направиха обща снимка за спомен от вълнуващия ден.

През 2019 година в Свищов ще завършат средното си образование 245 ученици от 11 паралелки.

Един коментар за “Жест на община Свищов към бъдещите абитуриенти

  • 13.05.2019 в 17:17
    Permalink

    Ама тези абитуриенти не са ли настоящи, а не бъдещи?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!