Дневен хороскоп. Прогноза за 14 май, вторник

Луната преминава от Дева във Везни в 21.50 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 15.33 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Денят е добър за лечение на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм, както и проблеми с отделителната система.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Растежът се ускорява заради фазата на Луната. Можете да направите лечебен масаж след парна баня на стави и връзки в тялото, които ви болят. Денят е благоприятен и за пилинг на кожата.

Хранене и диета: Обърнете повече внимание на храносмилането и храните, които ви докарват проблеми със стомаха. Днес си направете списък с тях и ги изключете от менюто си за в бъдеще. Включете повече бобови и храни. Храни, богати на калий и калций са особено подходящи за днешния ден. Подправяйте ястията умерено до минимално.

Цветове, носещи късмет: Червено, кафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: след 15.33 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни спокоен и благоприятен ден. Луната гостува в Дева, Слънцето, Плутон, Венера и Марс си взаимодействат хармонично. Хармония, разбирателство, настъпателност и правилни решения – това са основните характеристики за деня. Изпълнете го с разум и правилни постъпки.

 

ОВЕН

Хармония

 

Заредени сте с оптимизъм и имате харизма. Доброто ви настроение е повод да се превърнете в център на вниманието в компанията на своите колеги. Стремите се към промени и ще ги постигнете. В семейството лесно разрешавате проблеми. Днес диалогът е важен и вие го водите по най-хармоничния начин.


ТЕЛЕЦ

Решавате проблем

 

Сутринта се чувствате заредени с ентусиазъм и настроение, а оптимизмът ви е с широки граници. Предстои ви силен ден, в който ще решите важен проблем по начин, необмислен до този момент. Внимавайте да не пропуснете да свършите всички важни ангажименти в рамките на работното време.


БЛИЗНАЦИ

Доста работа

 

Неспокойният сън, който е причина за вашето раздразнение сутринта, е породен от липсата на достатъчно решителност, за да поемете един важен ангажимент. Денят ви носи промени, които идват независимо дали сте готови, или не за тях. Подгответе се за доста работа, чийто срок за вършене е днес.


РАК

Денят е позитивен

 

Трудностите днес са създадени от желанието ви да гледате назад във времето и да сравнявате настоящето с това, което е било преди. Губите излишно време, залитайки по спомените си. Гледайте напред, за да не пропуснете една хубава възможност, изправила се тъкмо пред носа ви. Денят е доста позитивен.


ЛЪВ

Добра новина

 

Денят ви намира в добро настроение, а сутринта се радвате на подем. Свършете си важните дела сутринта. Добра новина, която ще ви даде повод за усмивка, можете да очаквате около обяд. Заредете се с оптимизъм, но не оставяйте недовършени дела за утре. Каквото можете да свършите днес, направете го.


ДЕВА

В подем

 

Намирате се в ползотворен и благоприятен период. Ще получите добри новини, които вълнуват обществения и социалния ви живот. Навсякъде около себе си чувате комплименти и добри думи. Ласкаят ви за добре свършената работа. В момента вие сте в подем. Радвате се на един прекрасен и ползотворен ден.


ВЕЗНИ

Личен проблем

 

Денят е важен за вас. Луната гостува в Дева и все още налага запор върху всички намерения и действия. Не бива да започвате нищо ново. Сега е моментът да докарате много изостанали ангажименти до край. Добрата новина днес е, че ще намерите разрешение на един проблем в личен план, който ви безпокоеше.


СКОРПИОН

Активен ден

 

Още в сутрешните часове ви предстоят добри новини, даряващи стимул да се борите за още по-големи завоевания. Изживявате активен ден, в който трябва да впрегнете в пълна сила енергията си и да успеете да я задържите до залез-слънце. Следобед някой ще се опита да ви провокира. Не влизайте в спорове.


СТРЕЛЕЦ

Успехът е с вас

 

Денят е благоприятен за вас. Събуждате се в добро настроение. Имате кондиция и не ви липсва концентрация да свършите набелязаните за този период от месеца ангажименти. Обърнете сериозно внимание на професионалното си развитие. Днес сте далеч по-концентрирани, сравнено с вчера.


КОЗИРОГ

Градивни разговори

 

Справяте се отлично, ако ви предстоят занимания с документация, държавна администрация и разговори от такъв характер. В личния живот сте напът да разрешите отдавна отключил се проблем във взаимоотношенията. Ще се убедите, че с разговор можете да го пратите в миналото. С речта си днес бутате стени.


ВОДОЛЕЙ

Започвате диета

 

Сутрешните часове на вторника са благоприятни за деловодна дейност и за работа с личната документация. Около обяд помислете за здравето си. Време е да стартирате диета, ако не се чувствате във форма към момента. Свършете си работата качествено до края на работния ден и не оставяйте нищо за утре.


РИБИ

Привличате внимание

 

Успехите ви продължават и днес. Във вторник сте контактни, отворени, сговорчиви и търсещи възможност за изява. На работното място сте повече от ентусиазирани, но ангажирате вниманието на колегите със себе си, което може да е и повод за конфликти. Оставете ги на мира. Те също имат своите ангажименти.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте сред най-нетипичните Телци – емоционални, симпатични и безгрижни. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете какво ще бъде утре. Авантюристи по природа, мнозина се увличат по тази страст към промени и така задминават неколкократно допустимата граница. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действията си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат. В любовта заложете на моногамния начин на живот. Вие сте симпатични и харесвани от противоположния пол. Поддадете ли се на изкушението, можете да съсипете връзката с половинката.

Навлизате в една по-трудна и мудна година, през която ще се наложи да се справяте с редица бариери. За една голяма част от рождениците това ще е година на рутинни действия и кратък застой в службата. Стискайте зъби и издръжте тези дванайсет месеца. След тях се очаква голямо раздвижване и промени.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *