Ангел Джамбазки: „Евроизборите не са тото”

„Защо трябва да залагаме на прогнози? Това не е тото“, коментира водачът на листата на ВМРО – БНД Ангел Джамбазки въпрос дали голямата изненада на тези евроизбори няма да бъде, ако не се сбъднат прогнозните резултати.

„Ние не отиваме на тези избори, защото ни интересува броят на еврофедералистите или еврореалистите в Европейския парламент. Аз лично и ВМРО отиваме на тези избори по три причини: защита на българския интерес в България, защита на българския интерес в Европа, защита на българския интерес на Балканите. Това е! Тези три причини са ни важни“, уточни Джамбазки.

За последните години младият патриот е един от хората, говорили най-много в залата на ЕП. Той е на едно от първите места в ЕП по изказани позиции и становища – над 1000. Затова вярва, че „гласът ни е силен и ще продължи да бъде силен“.

„Ако имаме подкрепа на нашите съграждани, ако отидем там (ЕП – бел. ред.), тогава вече ще започнем да преговаряме наново с ясно разписаните мандати – пакет „Мобилност“, двоен стандарт, нулева миграция – това е”, обобщи идеите и целите, за които ще работи с колегите си, Джамбазки.

Той коментира и разпределението на европейските институции, като изказа неодобрение от липсата на Европейска агенция в България.

„Няма да се уморя да го повтарям и ще продължа в следващите 5 г. да работя с подкрепата на българските граждани за това да има европейска институция в България, която, освен да създава работни места, да привлича и заинтересованите бизнеси в България. Това ни трябва”, заключи патриотът.

Можете да подкрепите Ангел Джамбазки, като заедно с номер 3 отбележите и номер 101 в полето за преференциално гласуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.