Жителите на Свищов ще се радват на обновена паркова зона в квартал "Дунав" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Жителите на Свищов ще се радват на обновена паркова зона в квартал „Дунав”

Публикувана на: 15.05.2019г. 557 прегледа

С подкрепа от тазгодишната национална кампания на МОСВ „За чиста околна среда – 2019“ жителите на Свищов ще се радват на обновена паркова зона в един от големите квартали на града. С осигурените средства ще бъдат почистени битовите и растителни отпадъци, ще се озелени и облагороди детската площадка в квартал „Дунав“, ще се обновят парковите и детските съоръжения, намиращи се в парка на жилищния комплекс. Със средствата от МОСВ в рамките на 6 месеца ще се обособи чиста, приятна и привлекателна среда, която ще даде възможност за отдих и спорт както на младите хора, така и на хората на средна възраст – живущи и пребиваващи в града.

Кметът на Свищов Генчо Генчев в присъствието на жители на квартала и представители на общинската администрация даде старт на строителните дейности, които ще променят изцяло облика на квартал „Дунав“, придавайки му нова естетична и красива среда.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!