45 четения

Хороскоп за 16 май, сряда

Луната е във Везни. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 17.56 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Организмът задържа вода. Може да имате чувство за подутост. Не приемайте диуретични лекарства. Остават нежелани операциите в областта на бъбреците, пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с пикочните канали, пикочния мехур, бъбреците.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване, накъдряне, боядисване, измиване и изсушаване на косите. Купете си нова дреха. Избягвайте силовите масажи, които могат да причинят травми.

Хранене и диета: Ограничете до минимум солта. Днес хапвайте повече храни, богати на мазнини. Не пропускайте ядките, които са източник на полезни мазнини. Изберете леката храна – салати, зеленчуци, плодове. Постното ще ви накара да се чувствате енергични. Шоколадът в малки количества е позволен.

Цветове, носещи късмет: Розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: след 17.56 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува във Везни, а Венера навлиза в Телец. Там тя се чувства уверена и щастлива, отдавайки ни цялата си позитивна енергия и хармонизирайки взаимоотношенията тук, на Земята. И въпреки всичко днес бъдете внимателни и се стремете към хармония и разбирателство. Луната е в квадратура с Плутон и предупреждава за малки пречки и неволи, които се преодоляват само с търпение и разум.


ОВЕН

Всичко се нарежда

В четвъртък вие сте в добро настроение, което се стремите да пренесете и в живота на хората около себе си. Мотивирани сте да превърнете една скорошна идея в реалност. Навлизането на Венера в Телец ще ви помогне да стабилизирате финансите си и да си стъпите на краката. Всичко се нарежда. Имайте търпение.


ТЕЛЕЦ

Продуктивен период

В четвъртък вие сте активни, дейни и доста трудолюбиви на фона на действията на всички останали. Днес Венера навлиза във вашия знак и около месец ще ви закриля, изпращайки поток от положителна енергия и добри възможности. Използвайте ги, навлизате в един доста сериозен и продуктивен период.


БЛИЗНАЦИ

В добро настроение

Движещата се във Везни Луна ви подкрепя и праща положителна енергия, която освен че трябва да усвоите, е добре и да раздадете на хората около себе си под формата на добро настроение. Не отчитате, че на пътя ви има малки трудности. Заобикаляте ги и продължавате напред. Днес сте над нещата и това ви харесва.


РАК

Пазете здравето

Наближаващото пълнолуние е най-голямата ви възбуда в последните няколко дни. Не се чувствате особено спокойни и все намирате за какво да пуснете в акция своите притеснения. Овладейте нервните неразположения, ако не желаете да си създадете и физическо здравословно неразположение. Релаксирайте.


ЛЪВ

Нужда от подкрепа

В четвъртък се старайте да общувате само с такива хора, които ви разбират и подкрепят по пътя напред. Не губете излишни сили и енергия да убеждавате партньорите в своята правота. Пътуванията на малки разстояния ще ви носят добри резултати, а едно телефонно обаждане ще бъде причина за вашия оптимизъм.


ДЕВА

Благоприятен период

Четвъртък е прекрасен ден за вас. Доволни сте от всичко, което успяхте да постигнете в последните няколко дни. Днес дишате спокойно, а навлизането на Венера в Телец отключва един по-благоприятен период, който ще продължи поне около месец. Обърнете внимание на себе си, на своя живот и своите чувства.


ВЕЗНИ

Положителен ден

Ядосвате се искрено, когато усетите, че не всичко протича така, както вие сте го планирали предварително. Днес имате ясна визия как трябва да премине денят не само във вашия живот, а и в живота на хората наоколо. Е, може да се скарате с този и онзи, докато му давате съвети и наставления, но пък вие ще сте доволни.


СКОРПИОН

По течението

В четвъртък се оставете на течението. Днес не е най-активният ден от седмицата ви, а и в момента никой не иска от вас да се изявявате и да прокарвате пътека сред гората. На моменти се чувствате объркани от поведението на близки до вас хора. Не намирате логика за отношението им към вас. Не ги съдете.


СТРЕЛЕЦ

Време за промени

Очаква ви силен и доста позитивен ден. Луната е благосклонна към вас и ви дава възможност да изявите своята творческа същност. Венера навлиза в Телец, откъдето подобрява вашето настроение и ви помага да направите промени във външния си вид, ако имате нужда от подобрения или разпускаща диета.


КОЗИРОГ

Хубав период

В четвъртък с всяко ваше действие се стремите да се харесате на хората около себе си. Изживявате деня като с маска, без да осъзнавате, че хората ви харесват такива, каквито сте – без преструвки. Венера навлиза в Телец и активира един доста благоприятен период за вас. Ще го усетите още в идните няколко дни.


ВОДОЛЕЙ

Ремонт вкъщи

В четвъртък се постарайте да не досаждате прекалено много на хората около себе си със своите капризи или виждания за света. Денят е сред положителните ваши дни от тази седмица. Ще го изживеете с лекота и добро настроение. Може да планирате ремонт вкъщи, който да извършите в следващия един месец.


РИБИ

Бягате от внимание

Не е изключено днешният ден да ви постави в изолация от другите или по-скоро вие самите да се изолирате от тях. Не ви се говори с никого, не ви се прави нищо. Искате да се отдадете на мързелуване и често се скатавате в някое тихо местенце, далече от хорското внимание. Използвайте го , за да си направите анализ.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Подвластни на кармична разплата заради грешки в минали прераждания, в този живот родените на 16 май сте задължени да бъдете по-твърди и категорични с близките си; да не правите крайни компромиси, защото по този начин вредите на себе си. Наложително е на моменти да се превърнете в егоисти, за да спасите собственото си настояще и бъдеще. Не се жертвайте в името на когото и да било. Живейте свой самостоятелен живот, отдайте се на половинката си и на своето семейство. Позволите ли близките ви да се бъркат в него – неминуемо ще си имате сериозни проблеми. На работното място трябва да се задоволите с второто място. Лидерската позиция не ви е отредена.

Навлизате в прекрасна година. Тя е закриляна от Венера и вещае любов, стабилизация в социален план и много късмет в любовен. Казано с две думи – ще ви провърви в доста сфери от живота и ще можете да се задомите, ако ви е време и все още не сте го направили. Тази година ще изобилства от любов и разбирателство.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката, гърлото и сливиците. Пазете се от грип и се ваксинирайте.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!