13 четения

Центърът за подкрепа за личностно развитие отново предлага безплатни занимания за лятната ваканция

Центърът за подкрепа за личностно развитие в Горна Оряховица и тази година предлага безплатни занимания за лятната ваканция. Учебните форми ще обхванат деца на възраст от 7 до 18 години. Децата могат да се включат в занимания по Музикални дейности, Приложна електроника, Източно – православно религиознание, Народно пеене, Екология, Изобразително изкуство и индивидуално обучение по духови музикални инструменти. Заниманията ще се провеждат всеки работен ден от 09.00 ч. до 13.00 ч. през периода от 01.07.2019 г. до 13.09.2019 г. в ЦПЛР. Информация за графика на провеждане на летните дейности може да се получи на място в ЦПЛР или от сайта на институцията: www.odk.gorna.net.

Поради големия интерес на децата за занимания през лятото и ограничения капацитет на работните места, максималния брой участници в група е ограничен до 15. Бройката в различните групи ще бъде запълвана по реда на записване. Желаещите да участват в летните занимания могат да се запишат до 28 юни в ЦПЛР, ул. „Мано Тодоров” № 5 (приземен етаж на Младежки дом) при съответния ръководител на учебна група.

Заявления за участие в дейностите на ЦПЛР през следващата учебна година могат да се получат на място или да се изтеглят от сайта на ЦПЛР: www.odk.gorna.net

Подаването на заявленията става на място в Центъра за подкрепа за личностно развитие от 15.05.2019 г. до 30.09.2019 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!