Кметът Даниел Панов с висока оценка за работата на Краси Балъков в "Етър ВТ" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Кметът Даниел Панов с висока оценка за работата на Краси Балъков в „Етър ВТ“

Публикувана на: 16.05.2019г. 457 прегледа

 

Спрягат Станислав Генчев за нов старши треньор на отбора

 

„Красимир Балъков превърна „Етър“ във фактор в българския футбол и го върна там, където винаги му е било мястото – сред добрите отбори в най-високата професионална дивизия на шампионата. Нещо повече – „Етър“ има реален шанс да участва в европейските клубни турнири, само два мача срещу „Славия“ ни делят от бараж за Лига Европа. Клубът не може да се похвали с бюджета на грандовете и дори на отборите от топ 6, но записа убедителни резултати и остана буквално на крачка на тях, борейки се за 7-о място в генералното класиране.

Това се дължи на добрия колектив, изграден от Красимир Балъков, на уменията му да мотивира играчите, да ги учи на правилна тактика и постройка и най-вече – да бъдат екип, да бъдат отбор. Краси изгради ядро, което е много здраво и е отлична база за добри резултати и през следващия сезон“, коментира кметът на Велико Търново Даниел Панов след назначаването на бронзовия медалист от САЩ-94 за старши треньор на националния отбор.

По информация на „Борба“, която не бе потвърдена официално от великотърновския клуб, през следващия сезон „виолетовите“ ще бъдат водени в елита от Станислав Генчев. Той бе начело на тима при влизането в Първа лига и през есенния дял от първенство 2017/2018 г. До края на май промени в щаба няма да има, тъй като Краси Балъков вече заяви, че ще изпълни ангажиментите си към етърци докрай.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!