1274 четения

Decathlon – Велико Търново, отваря през лятото, още две вериги готвят инвазия в града

ФРЕНСКАТА ВЕРИГА МАГАЗИНИ ЗА СПОРТНИ СТОКИ DECATHLON ОТВАРЯ В КРАЯ НА ЛЯТОТО СВОЯ МАГАЗИН ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Той ще е разположен на площ от над 3000 кв. метра в източната част на Търговски парк – Велико Търново, точно над „Техномаркет“. В момента върви преоборудване на обекта и паралелно тече и набиране на персонал, разбра „Борба“. Инвестицията в брандиране и обособяване на търговската площ, както и пълното зареждане ще е за близо милион лева. 30 хил. стоки за близо 70 вида спорт ще се предлагат в новия обект в старата столица. Концепцията на веригата е базирана на продажбата на стоки на достъпните цени, собствените марки и иновативни продукти.

Историята на компанията започва от френския град Лил, където през 1976 г. Мишел Льоклерк отваря първия си магазин с идеята да събере на едно място принадлежности за различни видове спорт на достъпни цени. С това е свързано и името на бранда Decathlon – от олимпийската дисциплина „десетобой“. Към днешна дата веригата има 535 магазина в 17 държави и присъства на три континента – Европа, Азия и Южна Америка.

В УСИЛЕНИ ПРЕГОВОРИ ПЪК Е ПРОДАЖБАТА НА ТЪРГОВСКИЯ КОМПЛЕКС ДО ЖП ГАРАТА. Огромният търговски комплекс е предложен на популярната верига „Джъмбо“, но все още от мениджърския й екип обмислят експанзия, като в полезрението им е и терен на главния път в близост до Момин сбор.

До броени дни в старата столица ще отвори и най-големият мебелен магазин в региона, който вече е направен в близост до разклона за Леденик. На ул. „Козлодуй“ пък пред пускане е търговски комплекс на верига, специализирана в продажбата на инструменти и техника.

Стилян НАЙДЕНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!