Според зодията: Кога е време да сложите край на връзката си

Когато става дума за любов, факт е, че има много хора, които смятат, че връзката им не е особено хармонична и че заслужават много повече. Светът е пълен с двойки, които са заедно от години, но отношенията им са по-скоро болезнени, отколкото балансирани. Тези хора се чувстват нещастни и самотни, но не дръзват да се разведат с половинката си заради децата, ипотеката, издръжката и други подобни причини. Те просто са се примирили със съдбата си и не смеят да променят хода на събитията в личния си живот, най-вече заради навика или от страх от неизвестното.

Все пак всеки зодиакален знак си има няколко повода, които могат да го тласнат към раздялата с партньора за добро. Всеки човек си има праг на търпимост дори и в любовта.

Ето и кои са основните причини, които карат всеки знак да осъзнае, че му е време да скъса с половинката и да поеме по нов път:

Овен

Ако се чувства неспокоен и уморен от сложните си отношения със своя партньор, човекът Овен започва несъзнателно да се оглежда и да се чуди дали съдбата не може да му предложи нещо по-добро. Представителите на тази зодия се отказват от връзката си, когато започнат да осъзнават, че постоянната им половинка ги отклонява от това, което ги кара да се чувстват пълноценни.

Tелец

Телецът би сложил край на отношенията си със своя постоянен партньор, ако усеща завист и ревност от негова/нейна страна, когато очаква вместо това той/тя да се радва на успехите му и да го подкрепя. Телците искат половинка, която да ги мотивира и вдъхновява по отношения на кариерата им, а не да ги спира или да се конкурира с тях. Телецът иска любимият му да го развеселява, а не да го натоварва психически.

Близнаци

Близнаците са готови да скъсат с партньора си, ако животът им с него е поредица от скандали и напрегнати разговори. Близнаците не могат да живеят под постоянен стрес и все да се чувстват разстроени. Този вид постоянна борба за надмощие с половинката ги кара да изпитват вътрешна болка, а това става причина за разрив във връзката. Близнаците имат нужда от спокойни, а не от напрегнати отношения.

Рак

Хората от тази зодия са доста емоционални и наистина трудно слагат край на личните си взаимоотношения, дори връзката им да е изпълнена с негативни емоции. И все пак те рано или късно разбират, че тяхната половинка им губи времето. Те осъзнават, че за тях е важно да живеят живота си с човек, който има нужда от тях, който ги уважава и който е готов да прояви съчувствие в труден за тях момент.

Лъв

Човекът Лъв е роден лидер, но ако половинката му постоянно му делегира контрола в отношенията им, той се отегчава от връзката. Лъвът има нужда да бъде в равностойно партньорство, иначе губи уважение към половинката си. Представителят на тази зодия не може, а и не иска да решава всички проблеми на своя любим. Той има нужда от човек до себе си, който има воля и самочувствие.

Дева

Девата има нужда от партньор, който отделя време, за да я развесели, да я разсее, да я развълнува. Истинската Дева се нуждае от някой, който да й вдъхва увереност, който да е загрижен за нея и я подкрепя. Ако човек до Девата не й помага в трудни времена, не я насърчава и не я обича, такава каквато е (самокритична, понякога невротична и несигурна), тя слага край на отношенията.

Везни

Везните се нуждаят от търпение и доброта. Те не могат да виреят във връзка с твърде експлозивен и свадлив партньор. Везните мразят конфронтацията от дъното на душата си. Те искат да могат да разговарят за всичко спокойно с любимия си  и очакват от него нормални, обмислени реакции. Ако той се държи грубо, за тях това е знак, че не ги уважава, а обидените Везни си тръгват бързо…

Скорпион

Скорпионът си тръгва веднага след като установи, че напълно е загубил доверие в партньора си. Хората от този знак не приемат предателството, особено пък в любовта. Скорпионите са много подозрителни по природа и имат нужда от човек, на когото могат да вярват безрезервно. Някой, който ги кара да се чувстват спокойни за бъдещето, човек до когото могат да седнат и да се отпуснат напълно.

Стрелец

Истинският Стрелец е готов да сложи край на връзката си, ако партньорът му се опитва да го държи далеч от това, което е наистина важно за него: ново предложение за работа, голямо повишение, чудесно пътуване в чужбина и др. Стрелецът не би стоял с човек, който го третира като своя собственост или като даденост и който ограничава свободата му. Той има нужда от  свободата си, за да процъфтява.

Козирог

Човекът Козирог е готов да скъса с половинката си, веднага след като се убеди, че тя не споделя неговите ценности. Ако любимият му не се интересува от брак и деца, ако не може да поеме сериозен ангажимент за бъдещето, то значи този човек не е подходяща партия за Козирога. Представителите на този знак няма да се обвържат с човек, за когото интуитивно усещат, че няма да е добър партньор в живота им.

Водолей

Представителите на тази зодия имат нужда от партньор, който да вниква в тяхната логика и да уважава мнението им. Хората от зодия Водолей не обичат да изразяват бурно емоциите си и ако половинката им е недоволна от този факт, това поставя ненужен стрес във връзката. Подобен стрес пък, води до срив в отношенията и е само въпрос на време Водолеят да сложи край на тази, по-скоро натоварваща го любов.

Риби

Човекът от зодия Риби непрекъснато чувства необходимост да получават внимание от половинката си. Рибите са романтични и обичат красивите жестове на сладко обожание. Ако във връзката им няма такива, то те започват да се чувстват недостатъчно обичани. Рибите започват да си внушават, че това не е голямата любов, за която са мечтали и да се убеждават, че заслужават нещо по-добро.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *