7 четения

Весела Лечева в Дебелец: „Всеки глас, който не е за БСП, е в помощ на ГЕРБ“

„Докато Бойко Борисов се снимаше и се целуваше със западни политици, всички големи инфраструктурни проекти ни заобиколиха. Трети път обещава, че до две години магистралата Русе – Велико Търново ще е готова. От 2012 г. досега той обещава преди избори, за да ги спечели, и после нищо от това не се случва. Ето онзи ден обеща и мост над р. Дунав до Свищов“, каза пред жителите на град Дебелец народният представител Весела Лечева.

„Последният слух, че БСП ще вдигне данъците със 70%, че ще уволни цялата администрация и ще назначи свои хора – не е верен. Не е вярно, че БСП е автор на фалшиви новини, защото ние казваме истината“, каза Лечева. Тя посочи, че тези спекулации са опит да се разколебаят хората и да не гласуват.

„Огромната част от българите са недоволни от това управление, защото го усещат по джоба си. Всеки ден преминават по разбити пътища и очакват да дойде и техният ред за ремонт. 26 май е възможност да покажат своя протестен вот“, каза Лечева. Според думите й ГЕРБ нарочно принизяват значението на изборите и ги превръщат в разговор за брюкселските заплати, а не за същностните политики.

Ако хората не гласуват, ще спечели статуквото, обясни тя и призова към висока избирателна активност.

В срещата участваха още народният представител Валентин Ламбев, областният председател на БСП – Велико Търново, Петко Тюфекчиев, членът на НС на БСП Мариана Бояджиева, общинският съветник Ирена Стасинополу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!