113 четения

Филмът „Диви и щастливи“ затваря Велико Търново за два дни

СНИМКИТЕ НА ЕКШЪН-КОМЕДИЯТА „ДИВИ И ЩАСТЛИВИ“ С УЧАСТИЕТО НА ЯНА МАРИНОВА, ЛУИЗА ГРИГОРОВА-МАКАРИЕВ, АЛЕКСАНДЪР САНО И ДАРИЯ СИМЕОНОВА ЗАТВАРЯТ ЧАСТ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО В СРЯДА И ЧЕТВЪРТЪК.

В една от главните роли се превъплъщава и младата международна звезда Базил Айденбенц, познат от хитовия британски сериал „Виктория“. Актьорите изпълняват зрелищни каскади, каквито досега не е имало в български филм или сериал.

На 22 май (сряда) се въвежда следната временна организация в движението на МПС: За времето от 6,00 до 12,30 ч. се затваря за движение площад „Цар Асен I“, както и прилежащите улици. За този период от време крайна спирка на автобусите от линии N 20, 40 и 110 от градския транспорт става площад „Велчова завера“; крайна спирка на автобусна линия N 5 става спирката на ул. „Крайбрежна“. В този период жителите на кв. „Асенов“ ще бъдат обслужвани от автобусната линия N 50, като от начална спирка „Зона“ автобусите ще тръгват на часа, а от спирка „Мавриков“ – на 55-ата минута. С оглед на промяната и удължаване на маршрута са възможни закъснения на автобусите по тази линия в посочения период от време. На 22 май (сряда) за времето от 15,00 до 17,00 ч. за кратки периоди (от 3 до 5 минути) ще бъде спирано движението на МПС по ул. „Христо Ботев“. На 23 май (четвъртък) за времето от 19,00 до 22,00 ч. ще бъдат затворени за достъп пространствата южно от Художествена галерия „Борис Денев“.

С. МАРИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *