Горнооряховка влиза в надпреварата за нова INSTAQUEEN

Стиляна Николова от Горна Оряховица е сред петте претендентки за короната във втория сезон на хитовото риалити предаване INSTAQUEEN. Тя ще се бори за победа, която ще й отреди място сред ангелите на дизайнерката Миглена Каканашева – Megz. Нашенката е избрана за участие във формата измежду 10 000 кандидатки.

Стиляна е студентка по маркетинг във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Във визитката си тя споделя, че през целия си живот е работила само един месец и изключително много държи на визията си. За целта почти всеки ден ходи на фризьор, а за макиажа й се грижи професионален гримьор. След официалното й представяне Миглена Каканашева описа горнооряховката като галеница на съдбата заради факта, че произхожда от заможно семейство. Дизайнерката заяви, че 22-годишната жена е изправена пред предизвикателството да докаже, че е способна, борбена и не разчита единствено на финансите на родителите си, за да постигне успех в живота.

Тя ще срещне конкуренция в лицето на 5 момичета, всяко от които с впечатляваща история и необичайни хобита. Сред участничките има дрифт състезателка, собственичка на собствен бранд дрехи, студентка по право и момиче, преборило булимия.

Кандидатките за короната на INSTAQUEEN ще преминат през десетки изпитания през следващите няколко седмици, а епизодите ще бъдат излъчвани всеки вторник и четвъртък в уебплатформата Vbox7.

В първото издание на предаването през 2018 година победителка стана Ивомила Петкова от Велико Търново. Тя веднага се вписа в колектива на манекенките на Megz и в момента е изключително търсена за реклами на разнообразни продукти.

Галина ГЕОРГИЕВА

One thought on “Горнооряховка влиза в надпреварата за нова INSTAQUEEN

  • 22.05.2019 в 22:53
    Permalink

    Ех, да имаше и мозък къде да налеят…..ама то с пари това не се купува за съжаление!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *