112 четения

Хороскоп за 23 май, четвъртък

Луната преминава от Козирог във Водолей в 20,49 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 19-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите на костите, ставите, както и кожните интервенции, заради опасност от сериозни усложнения. Не се препоръчва ваденето на зъби. Но е хубаво е да се посети зъболекаря за профилактичен преглед и лечение на кариеси или почистване на зъбен камък.

Красота и външен вид: Времето е благоприятно за подстригване на косите, боядисване и накъдряне. Престоят в топла минерална вода е препоръчителен. Не правете пилинг на кожата, защото ще я възпалите. Коламаската също не се препоръчва заради чувствителна кожа.

Хранене и диета: Хапвайте умерено. Приготвяйте храна, която възбужда сетивата. Поднесете я естетически. Наблегнете на качеството, а не на количеството. Намаляващата Луна благоприятства диетите и днес може да се чувствате по-леки и жизнени. Включете в менюто си сирене.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо, индигово, черно.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 9,46 часа.

Звездни аспекти за деня: Ден за почивка и подготовка за предстоящите празнични дни. Не планирайте нищо важно от служебна гледна точка. Избягвайте разговорите по бизнес. Съставете си план с лесно постижими цели, който изцяло да покриете днес. Не започвайте нищо дългосрочно.


ОВЕН

Малки цели

Време е за промяна, която идва първо на емоционално и след това на физическо ниво. Отпускате се, сякаш плувате в свои собствени води. Въпреки напрежението в сутрешните часове следобедът се оказва особено благоприятен. Поставете си малки цели, които да изпълните без особени усилия днес.


ТЕЛЕЦ

Напрегнат предиобед

В сутрешните часове агресивният ви подход ще е причина за чести сблъсъци и конфликти. В следобедните часове напрежението малко по малко ще се тушира. Тогава ще започне да влияе благоприятната част от деня, наситена с добри преживявания в личен план. Не се товарете със сериозни ангажименти.


БЛИЗНАЦИ

Консервативни в бизнеса

Нуждаете се от спокойствие и уединение, а не от настъпателни действия. На работното място през целия ден не захващайте нищо важно. Избягвайте всякакви договори и споразумения, а в бизнеса бъдете консервативни, за да не си причините бъдещи загуби на пари. В любовта довечера ви чака хармония.


РАК

Подходете лежерно

За вас четвъртък ще бъде ползотворен и продуктивен ден, ако не се насилвате, а си поставите мънички и достижими цели, които да гоните до залез слънце. За мнозина от колегите ви почивните дни започват от днешния обяд. Не им се сърдете, а приемете случващото се лежерно.


ЛЪВ

Без работни конфликти

Ядосвате се, защото колега ви се намесва в работата, без да сте му искали мнението. Не избухвайте, не се дразнете. По-добре се направете, че не забелязвате, и си действайте по план. В противен случай ще пропилеете деня си в скандали, а преди почивните дни не е нужно да си разваляте настроението.


ДЕВА

Свийте разходите си

В четвъртък, вместо да концентрирате усилията си в една точка, вие се разпилявате и по този начин идната седмица започва с недовършените от вас делата. Не започвайте нищо ново. Избягвайте да вземате важни решения. В личен план денят изисква от вас да стабилизирате бюджета си. Време е за равносметка.


ВЕЗНИ

Спрете да съчувствате

Успяхте да хармонизирате взаимоотношенията си с останалите хора, но сякаш днес общувате по принуда и затова го правите делово и по същество. За съжаление, все ще се намери някой, който да отнема вниманието ви и да ви занимава със своите проблеми. Това ви натовари особено много, защото му влизате в положението и му съчувствате.


СКОРПИОН

Довършете делата си

В четвъртък действайте по ангажиментите, които са належащи и които трябва да свършите към днешна дата. Не се заемайте с нищо ново, защото всичко, започнато в днешния ден, ще остане недовършено. Останете насаме със себе си. Имате нужда от уединение.


СТРЕЛЕЦ

Жизнени и мотивирани

Имате достатъчно жизнена енергия и сте мотивирани да се справите с повечето ангажименти, които сте си планирали за днес. Разбира се, както при всички останали, и при вас важи правилото да планирате мънички дела, които можете да отметнете до залез слънце. Не стартирайте нищо голямо.


КОЗИРОГ

Емоциите ви пречат

Разполагате с пълната подкрепа на хората около себе си, но заради собственото ви поведение рискувате да я загубите напълно. Емоционални сте, трудно владеете нервите си и избухвате сякаш без причина. Денят е доста положителен, но емоциите ви могат да го съсипят изцяло.


ВОДОЛЕЙ

Труден ден

Днес трудно организирате задачите си. Все нещо трябва да се свърши с приоритет, преди да дойде следващият, по-важен ангажимент. Подгответе се за натоварен ден, в който задачите следват една след друга, а силите да ги свършите ви напускат. Оставете се на течението. Другата седмица ще довършвате…


РИБИ

Примирете се

Предстои ви благоприятен ден, който ще започнете с усмивка и добро настроение. В службата не обръщайте внимание на дребните интриги и не превръщайте в драма липсата на отговорност у другите работата. Днешният ден за никого не предлага големи възможности. Примирете се.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Навлизате в една малко по-трудна година от своя живот. Не се предавайте и вървете смело напред. Вие можете да преборите всяка нередност с малко повече търпение и решителност.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *