Горещи новиниКрими

Изправят на съд търновец, блудствал с жена на улицата

Районна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу мъж за блудство.

Обвинението срещу Х.А. е за това, че на 21.03.2019 г. в гр. Велико Търново, на пътека между ресторант „Макдоналдс“ и ул. „Стоян Коледаров“, извършил по отношение на жена, действия с цел да възбуди и удовлетвори свое полово желание без съвкупление, като употребил сила – престъпление по чл. 150 НК.

 

Обвиняемият е осъждан многократно. В квартала е известен с избухливия си характер. Често злоупотребява с големи количества алкохол, вследствие на което става изключително агресивен и неконтролируем, което води да предизвикване на конфликти с граждани от безобидни ситуации, нарушения на обществения ред, хулигански прояви и извършване на престъпления от общ характер.

На 21.03.2019 г. около 12:00 ч. пострадалата отивала на работа. В същия момент в обратна посока вървял обвиняемият. В момента, в който трябвало да се разминат, обвиняемият сграбчил жената с двете си ръце за раменете, след което, докато я държал с дясната си ръка зад рамото, започнал да я опипва. Пострадалата се уплашила, но успяла да отблъсне  нападателя си и да се обади на съпруга си, с когото се била разделили малко преди това.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *