8 четения

Краси Балъков: „В четвъртък излизаме и даваме всичко от себе си, ако Господ е с нас – ще продължим“

„Жалкото е, че сами загубихме мача, а не ни надигра и победи противникът. Когато искам моят отбор да изнася топката, има и моменти на лош тайминг, както стана голът. Загубихме топката при изнасянето, Мане нямаше нужда да играе там, после дойде рикошет от Гълъбов зад гърба на Василев и стана гол. Но аз не обвинявам никого от моите играчи, ако искаме да растем, трябва да се учим да играем футбол.

Второто полувреме тотално надиграхме „Славия”, те се бяха прибрали да си пазят аванса. Нямахме късмет да отбележим гол. Заслужавахме поне равен. Не успяхме да го постигнем. Позитивното е, че може би на реванша във В. Търново ще дойдат повече хора, отколкото сме очаквали.

Не може да има срив у играчите – това, което постигнахме дотук, е огромен напредък. Те играят красив футбол и няма от какво да се притесняваме. В четвъртък излизаме и даваме всичко от себе си, ако Господ е с нас – ще продължим.

Когато се подаваха документи за лиценз за Лига Европа, ние изобщо не знаехме, че ще стигнем до тази ситуация. Има си закон, който казва, че след като извоюваш място за турнирите, можеш да подадеш документи. Това е долицензиране и касае инфраструктурата – дали ще играем във В. Търново или не”, коментира след срещата Краси Балъков.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *