Ето 5 знака, че някой тайничко не ви харесва

Езикът на тялото, както и някои други психологически трикове, могат да ви помогнат лесно да видите скритите намерения на човека срещу вас. Вероятно всеки има поне по един „приятел“, който обаче не го харесва, а само се преструва. Ето 5 знака, че някой тайничко не ви харесва:

5. Посоката на краката
Когато разговаряте с някого едва ли поглеждате накъде са насочени ходилата му. Но всъщност е хубаво да го правите. Ако те са насочени към вас, то този човек наистина ви харесва. Но ако не са, той крие антипатията си към вас.

4. Усмивката
Ако разговаряте с някого и той ви се усмихва, вие веднага приемате, че този човек е благоразположен към вас и ви харесва. Но дали наистина е така?  Разбира се, има и фалшиви усмивки. Ако усмивката на събеседника ви е истинска, тя ще е широка и около очите му ще има бръчици. Но ако е само в областта на устата, то тя почти сигурно е фалшива.

3. Докосване на врата
Докосването на врата обикновено означава, че човекът отсреща ви харесва.

2. Имитация на движенията
Ако вашият събеседник имитира несъзнателно поне част от вашите движения по време на разговор, то този човек наистина ви харесва. Но ако той стои странично от вас, то това е знак, че тайно не ви харесва.

1. Дистанция
Дистанцията между двама души винаги е по-голяма от нормалното, когато единият не харесва другия. Ако ваш приятел започне да спазва по-голяма дистанция между вас, то това може да бъде сериозна причина да помислите дали този човек харесва вашата компания.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *