45 четения

Хороскоп за периода 24 – 30 май

Засилена чувствителност и желание да отворим нова страница пред себе си

Здраве: Днес и в събота, въпреки че времето се затопля, не бързайте да слагате летните дрехи, а се обличайте според температурите и позволете на организма сам да се нагоди към променящите се градуси. В противен случай са възможни настинки. В неделя, понеделник и вторник избягвайте да вземате лекарства без причина, а безпокойствата не утешавайте чрез алкохол, а чрез повече разходки на чист въздух и активност. В сряда и четвъртък следете кръвното си налягане. Главоболието в тези дни е предизвикано от прекаленото взиране в телефона или компютъра.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, сряда, четвъртък. Неблагоприятни: неделя, понеделник, вторник. Неблагоприятни дни за топла коламаска: неделя, понеделник, вторник. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата. Обеци и татуировка: забранено е да се татуира тялото в неделя, понеделник и вторник. Забранено е пробиването на уши в петък и събота. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези процедури.

Хранене и диета: Отпуснете се, Луната вече е в своята намаляваща фаза и благоприятства топенето на мазнини и килограми. Днес и в събота хапвайте полезни за организма мазнини – растителни или животински. В неделя, понеделник и вторник избягвайте алкохола. Можете да включите в менюто си риба. В сряда и четвъртък вече стартиралите диети ще дадат своето благоприятно отражение и вие ще почувствате резултатите от това, че спазвате режим. Мотивацията ще нарасне. За любителите на лунната диета тя стартира тази седмица в неделя, 19.33 часа, и трае през целия понеделник.

Основни звездни аспекти: Очаква ни мирна и тиха седмица в личен аспект. Седмица, в която Слънцето и Меркурий се движат в Близнаци и сякаш ни помагат да си кажем „Всичко ни е ОК!“ и да продължим напред. Луната гостува във Водолей, Риби и Овен, сякаш да засили нашата чувствителност и желание да отворим нова страница пред себе си. Да внимават всички, родени в тези знаци, защото за тях тази седмица е важна и поставя доста въпроси на дневен ред. В неделя, деня на изборите, когато Луната е в Риби и е във фаза първа четвърт, ще се нагледаме на какви ли не сценарии за спечелване на вота, но въпреки това народът ще остане апатичен и ще предпочете да прекара почивния ден със семейството си вкъщи или сред природата, отколкото да се разходи до урните. Въпреки това, апелът е или рано сутрин преди да тръгнете към планината, или късно вечерта след като се върнете в града, пуснете своя вот. През последната работна седмица от май заложете на хармонията във взаимоотношенията – и личните, и служебните.


ОВЕН

Успокойте емоциите

В уж спокойната седмица вас ви чакат доста крайни емоции и моменти на яростни сблъсъци. И причината отново не е в другите, а във вас самите. Избягвайте срещите с хора, които ви дразнят и изкарват извън равновесие. Създавате си излишни ядове, като търсите дребни задачи, с които да ангажирате вниманието си на работното място. Пренебрегвате половинката, като закъснявате късно вечерта. Прекалената заетост в службата е престорена и тя може да ви донесе доста разочарования в личен план. Не си намирайте възможност да работите по празниците, балансирайте поведението си и изживейте тази седмица по-спокойно. Не лъжете.


ТЕЛЕЦ

Пазете се от клюки

И за вас последната седмица от месеца е напрегната. Разкриват се някои стари истини, които идват изневиделица. Сами се издавате, че сте ги пазили в тайна и не сте ги споделяли. Слънцето вече се напусна вашия знак. Време е за по-дългосрочни планове и финансова стабилизация. Все пак дръжте приятелите си далече от тайните на семейството и близките си. Запазете личните си преживявания неприкосновени, за да не тръгнат клюки, които няма да можете да спрете в следващите дни. Периодът предупреждава да не раздавате пари назаем, както и да не теглите заеми и кредити.


БЛИЗНАЦИ

Влюбване

В тази спокойна седмица вие не сте никак спокойни за своето бъдеще. Намирате се в напрегнат период. Слънцето навлезе във вашия знак и заедно с Меркурий се опитва да ви провокира, за да действате. Време е да преоцените всичко, което имате и сте постигнали към момента. Преоткрийте нови планове, сдобийте се с нови надежди. Вземете се в ръце и не си позволявайте да се пускате по инерция. В личен план позволете на чувствата да ви завладеят. За мнозина от знака тази седмица предшества една дългоочаквана и бленувана любов. Необвързаните могат да се похвалят с влюбване.


РАК

Постигате целите си

През новата седмица ви очаква преориентиране. Една част ще се насочат към нов бизнес. Други ще имат късмет с ново партньорство и съдружие. Трети ще се захванат с промяна на работното място и кандидатстване за нова работа. Важното е, че сте решителни, защото знаете, че нещата трябва да станат бързо и неотложно. Неудовлетворително протичат единствено обществените разговори, ако трябва да излагате мнението си на всеослушание. Там няма да сте кой знае колко печеливши. Но за сметка на това на четири очи ще постигнете своите цели.


ЛЪВ

Благоприятен период

Навлизането на Слънцето в Близнаци бележи доста благоприятен период за вас, който стартирате с приповдигнато настроение и положителни очаквания. От днес до 21 юни могат да ви се случат много приятни и запомнящи се неща. Разбира се, вие не би следвало да чакате наготово, а е добре да действате, за да ускорите процеса. Тази седмица е напрегната и натоварена заради паралелното движение на Слънцето и Меркурий. Въпреки лежерното напрежение на всички наоколо при вас се очертава надпревара с времето. Ще бързате да свършите купища дела с изтичащ срок. Ще успеете. Можете да сте спокойни.


ДЕВА

Бъдете категорични

И вие не се намирате в най-лекия период от годината си. Навлизането на Слънцето в Близнаци изисква да се съсредоточите върху приоритетите и важните ангажименти на работното място. Действате ли смело и с категоричност, чака ви развитие. Тази седмица ще ви помогне да опипате почвата спрямо една нова своя идея, зародила се в самия днешен празник. Но преди това – успокойте нервите и през уикенда овладейте ревността си към половинката. Не се сърдете за глупости и простете на хората, които, без да искат, ви дразнят ежедневно. Те не могат да се поправят, но вие можете да ги приемете такива, каквито са.


ВЕЗНИ

Вдъхновени за действия

През следващите няколко дни вие ще се възползвате отлично от благоприятното движение на Слънцето и Меркурий в Близнаци – знак, сходен на вашия по елемент и подкрепящ да предприемете нужните промени в живота си, за да го подобрите и коригирате така, че да ви харесва още повече. Овладейте ревността, която към момента пронизва всяка клетка от вашето тяло и преследва като сянка половинката ви, рушаща взаимоотношенията и хармонията. А тя ви е нужна, за да творите своето бъдеще. През следващата седмица вие сте одухотворени и вдъхновени. Посетете изложба, театър или културно събитие, което да ви зареди с енергия.


СКОРПИОН

Кроите планове

През следващите дни ще сте запалени от професионалните си идеи, без да отчитате почивния петък и желанието на семейството ви да го прекарате заедно и да се разходите сред природата. Вие плетете планове за действие и мнозина дори ще отидат на работното си място, за да подготвят някои стратегии. Пренебрегвате ли близките си, очаквайте ядове в сферата на личния си живот. Колкото и възходът ви да е голям в професионален аспект, няма да покрие загубите в любовта. Затова балансирайте добре вниманието си, за да няма сърдити.


СТРЕЛЕЦ

Заредени с настроение

Спокойствието и оптимизмът са най-важните компоненти в хороскопа ви за следващите седем дни. Вие сте заредени с енергия и търсите възможност да я изявите под формата на нови начинания и ползотворни действия. Изчакайте поне до понеделник – първия работен ден от седмицата. Пътят към успеха ви е открит. Слънцето се движи в Близнаци и отключва шансовете ви да стигате все по-бързо до сърцата на хората, а срещата му с Меркурий отключва и вашата словоохотливост и дарба да омайвате с приказките си. Радвайте се на хубавия период, който изживявате. Не се затваряйте в себе си, а се срещнете с много приятели и близки. Заредете се с настроение.


КОЗИРОГ

Силна енергия

Въпреки почивния характер на тази седмица пред вас се изправят доста перспективи за действие и реализация. Венера продължава своя път в Телец, откъдето зарежда любовта и личния ви живот със силна жизнена енергия. Понякога, когато остава неусвоена, тя се трансформира в агресия и пререкания с половинката, но за сметка на това сдобряването винаги е сърдечно и бурно. Слънцето и Меркурий напредват в Близнаци, поставяйки ви в нажежената зона в служебен план. На вас се трупат най-спешните ангажименти, на вас се разчита най-много и то – за пореден път. Свикнали сте. Запретнете ръкави.


ВОДОЛЕЙ

Избягайте от интригата

И вие сте облагодетелствани през тази седмица. Не че ще ви бъде спокойно, а просто около вас се насъбират такива обстоятелства, които ви помагат по пътя към успеха напред. Избягвайте споровете с половинката, защото и най-малките пререкания могат да завършат с любовни драми и емоционални рани за дълго време. В личен план бъдете деликатни, дръжте приятелите си настрана от своята връзка и не позволявайте вмешателство в нея. В противен случай ще съжалявате съвсем скоро, защото, без да сте се усетили, интригата ще се е завъртяла около вас и нищо не подозиращата ви половинка.


РИБИ

Добро здраве

Изненадващи промени, които ще ви накарат да се замислите за честността на хората около себе си, са характерни за следващите седем до десет дни. Бъдете готови на неочаквана засада през уикенда или в началото на работната седмица. За щастие, стоите здраво на краката си и към този момент сте непоклатими. Редом с измамите ви предстоят и много благоприятни моменти в личен план, а и в бизнеса. С навлизането на Слънцето в Близнаци вече се засилва имунитетът ви. Здравето и тонусът ви ще са в по-добри нива.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

24 май. Родени сте дата, която, освен че е значима в националния ни календар, е и заредена с много благоприятна енергия. Вибрациите, които носи тя, ви подпомагат в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, а той не допуска измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще ви доведе до удари и провал. То е да не превръщате парите в своя едничка житейска цел. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Превърнете ли се в техни роби, бързо ще тръгнете надолу и ще загубите всичко. Важни за вас са семейството и домът. Гледайте ги с любов, защото ще се убедите, че те са най-големите ценности в живота.

Навлизате в една прекрасна година на промени и пътувания, която ще ви донесе доза позитивен заряд и емоции. Добре владейте живота си, за да не изпуснете нишката и да не извършите необратими неща. Промените контролирайте внимателно. Важното е, че от сега нататък настъпва раздвижване.


Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

25 май. Вие сте хора – задълбочени в себе си и в проблемите на цялото си обкръжение. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите. Ще изживеете един прекрасен живот, ако намерите половинката до себе си, на която да вярвате безрезервно. Важно е близките ви хора никога да не ви предават.

Годината, която предстои за вас отсега до рождения ви ден догодина, е на трайна стабилизация в материален план и на хармонизация в личните взаимоотношения. Ще се почувствате обичани и ще обичате от сърце. Ако сте решили да сключите брак, тази година е най-подходящата за тази цел. Иначе избягвайте да полагате началото на големи и грандиозни проекти в професионален план, ако не желаете те да ви отнемат много години за постигането им.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, щитовидната жлеза.

26 май. Вие сте от тези, които не обичат да бъдат тормозени с много работа и задължения. Не за друго, а защото се стремите да помогнете на всички около вас и така вашите лични задължения изостават. Нека не говорим, че по този начин в главите ви настава хаос и никога не успявате да подредите правилно времето си. Решението е да бъдете по-твърди и не толкова жертвоготовни. Успеете ли да насочите усилията и погледа си само към своя собствен живот, ще се развивате много по-добре, а и ще се чувствате по-пълноценни.

Навлизате в година, която изисква да се обърнете назад в последните няколко години и да осъзнаете грешките си – действие, помагащо ви да се предпазите от нови такива. И също така – да сте в хармония с всички около себе си, на които сте поискали прошка. За мнозина тази година ще донесе обучение за по-добра професионална реализация. Не го пропускайте.

Здраве: Внимавайте с лимфната система, както и с нервите. Не си внушавайте болести.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!