7 неща, за които мъжът никога не е достатъчно възрастен

Солиден човек – вероятно наричат мъжа ви с тези думи, но това не е вярно във всяка ситуация. Защото във всеки мъж живее един непораснал тийнейджър, което никога няма да стане достатъчно възрастен, за следните неща:

Да гледа „Междузвездни войни“

Или „Хари Потър“. Или „Пазители на галактиката“. Гледа ги като самозабравил се и по няколко пъти. Припява марша на империята, плаши детето, като се прави на Дарт Вейдър, после се прави на Люк Скайуокър…

Но, от друга страна, и ние можем до безкрай да гледаме „Наистина любов“, „Хубава жена“, любовната история на Бриджит Джоунс и мистър Дарси…

Да играе с колички

Колко скорости има това „Ферари“, леле…

А хеликоптерът с радиоуправление, а този танк колко са мощни! Той ще се зарадва много, ако за рождения ден му подарите нов модел кола с дистанционно, няма да откаже и на влакова композиция – тези мъжки играчки винаги ще бъдат ужасно важни в неговите очи. Дали ще дава на хлапето да ги пипа? Надали, но все пак ще споделят една и съща игра и удоволствие.

Да губи вещите си

Не, той отново не знае къде са му бежовите панталони. И чорапите не знае къде са му. Винаги ги слагате на едно и също място, но не – днес са на пода, утре са в един друг шкаф забутани и пак ще ги търси така, както вчера и онзи ден. О, и ключовете му ги няма. А телефонът – къде ли го е сложил? Безполезно е да измисляте някакви постоянни места за принадлежностите му – той винаги ще ги забравя и губи и ще обвинява околните за това. Примирете се.

Източник: obekti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *