21 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 27 май, понеделник

Луната е в Риби. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 23-ти. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с белия дроб, стомаха, черния дроб, жлъчката, кожните интервенции, проблеми с половите органи, отделителните органи, носа. Денят е добър за зачеване. Избягвайте предозирането с медикаменти и упойващи средства.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене. Коламаска – забранена.

Хранене и диета: Денят е добър за разтоварваща диета. Ако няма да правите такава, през целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват активност, за да бъдат изразходени. Можете да включите риба в менюто си.

Цветове, носещи късмет: Морскосиньо, морскозелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 13.39 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Риби и в сутрешните часове е в квадратура с Меркурий. Избягвайте спречкванията и противоречията, ако някой не е на вашето мнение. В следобеда се установява хармония, след като Луната е в благоприятен аспект с Венера. Ще бъдем по-чувствителни в добрия смисъл на думата. Ще помагаме и ще търсим път към сърцата на другите. Първият работен ден от седмицата обещава да бъде успешен.

 

ОВЕН

Чака ви успех

 

В понеделник се чувствате прекрасно, когато сте в услуга на другите. Когато им помагате и ги карате да изпитват щастие. Внимавайте обаче някой да не злоупотреби с позитивната ви нагласа и нарочно да се възползва от вашето благоразположение. На работното място ще свършите всичко подобаващо. Чака ви успех.


ТЕЛЕЦ

Запретвайте ръкави

 

Набелязали сте си задачи за тази седмица, които не успяхте да свършите по време на почивно-празничната програма през месец май. Стартирате важен период, защото до края на май ще успеете да подобрите своите резултати и да свършите онова, което изостана напоследък. Запретвайте ръкави.


БЛИЗНАЦИ

Без конфликти

 

В сутрешните часове сте прекалено капризни и търсите причина да се заядете с хората около себе си. Конфликтите сякаш ви носят някаква наслада, защото не позволявате отсрещната страна да се доизкаже и все вие излизате победители. Но това ще накара хората да спрат да общуват с вас в един момент.


РАК

Щастлив ден

 

В понеделник сте активни, можещи и мотивирани да направите сериозни промени, които да се развият до края на месеца, тоест – през настоящата седмица. Запретвайте ръкави и очаквайте да ви се случат хубави неща. Имате нужда от подкрепата на своите близки и ще я получите. Това е особено щастлив за вас ден.


ЛЪВ

Лежерно настроение

 

Понеделник не ви е от най-активните дни през тази седмица. Все още сте в режим „почивка“ и трудно ще навлезете в новия ритъм за работа. Днес не бива да ви търсят за важни дела. По-скоро се заемете с нещо за довършване. Нещо, което не изисква особено големи усилия, за да бъде свършено.


ДЕВА

Продуктивни

 

Понеделник ви радва с развитие. Сутринта е особено благоприятна за всякакви действия и занимания. Каквото и да подемете днес, ще ви носи успех и ще бъде доведено до благоприятен завършек. Вие сте активни, дееспособни. Тонус не ви липсва. Поговорете с деловите си партньори и осъществете сделка.


ВЕЗНИ

Влезте в ритъм

След поредната доза почивни дни понеделник ви се струва муден, бавен и лишен от всякакви перспективи да се справите със задачите си за деня. Влезте в ритъм и лека-полека забързвайте темпото. Имате нужда да подобрите навиците си за работа. Станете рано сутринта и се настройте за действие.


СКОРПИОН

Добър тонус

 

В понеделник се чувствате в добра форма – заразителни с настроение, чаровни и всеотдайни. Това за вас е един прекрасен ден. Имате сили и жизнен тонус, но не се впускайте да помагате на колегите си, които в момента са лениви и неконцентрирани. Стреляйте по своите собствени задачи. Чака ви любов.


СТРЕЛЕЦ

Гледайте себе си

 

Няма нищо лошо в това да обръщате внимание на собствените си интереси и да действате по своите вече набелязани цели. В понеделник не страдайте от упреците на вашите колеги, че не им помагате или че действате за своя сметка. Нали не искате да ви накарат да свършите и техните ангажименти?


КОЗИРОГ

Нормализиране

 

В понеделник сте вдъхновени и подготвени да започнете една силно натоварена работна седмица. Седмица, в която трябва да докарате доста дела до завършек, както и да подобрите работните си навици като цяло. Ритъмът „четири дни работим, три почиваме“ вече е зад гърба ви. Идва време за нормално ежедневие.


ВОДОЛЕЙ

Забързан ден

 

Понеделник е напрегнат ден. Започва доста забързано и така ще продължи до края на работното време. Налага се да се заемете с неотложните неща, които вече не можете да побутвате и отлагате за след празниците. Това време вече дойде, залавяйте се за работа. Направете си точен план и го следвайте.


РИБИ

Нов период

 

В понеделник сияете и заразявате всекиго със своята очарователна усмивка. В добро настроение сте. Имате нужда от подкрепа, за да осъществите една голяма промяна в живота си. Сега Луната гостува във вашия знак и ви отключва една врата. Намирате се в началото на нов, ползотворен период.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Емоционални и несдържани, вие не търпите гняв в себе си. Винаги го изливате навън, без да си правите сметка кого наранявате по този начин. Пазете се, защото сте податливи на чуждо влияние, вярвате на хорските приказки, а от това по-страшно няма! В любовта сте ревниви, но и справедливи.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и много делови раздвижвания. Някои ще сменят работата си, но това е за добро. на други ще им вдигнат заплатата, а трети просто ще получат желаната стабилност, към която са се стремели дълго време.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *