17 четения

Кметът Даниел Панов подари златна перпера на Краси Балъков, пожела успех на „виолетовите“ на баража

Подаръци и благодарности за свършената работа получи Красимир Балъков преди срещата със „Славия“. Както е известно, Бала води за последно етърци на „Ивайло” на този етап, тъй като от 1 юни поема националния отбор по футбол. Той бе награден от кмета на Велико Търново Даниел Панов, който му подари Старопрестолна грамота и реплика на златна монета от времето на Иван Асен Втори. Градоначалникът благодари на Балъков за изключителния му принос за възраждането на „Етър”, като увери, че клубът ще продължи да преследва високите си цели. Страцимир Тинчев и Стефан Атанасов връчиха на Балъков красив колаж с паметните му мигове от работата в „Етър ВТ”, а представителите на фенклуб „Етър” му подариха плакет с надпис „Краси Балъков – завинаги един от нас”. Балъков благодари на всички за приноса им към възраждането на клуба и на свой ред подари на кмета виолетова фланелка с надпис „Панов” и N 1.

След срещата пък Даниел Панов пожела на отбора успех срещу „Левски“. „Етър” е на бараж за участие в турнира Лига Европа след чудесна победа над „Славия”! Поздравявам „виолетовите” и треньорския екип начело с Краси Балъков, които не загубиха вяра след първия мач и заслужено се поздравиха с успеха след 2:0 над „белите” на „Ивайло”. Благодаря на феновете, които отново се доказаха като дванадесетия играч на „Етър”!

Вярвам, че основата, положена през настоящия сезон, ще бъде запазена и надградена и през следващия. Пожелавам успех на момчетата в баража срещу „Левски”!”, написа на страницата си в социалната мрежа Фейсбук Даниел Панов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!