Времето

Хороскоп за 28 май, вторник

Луната преминава от Риби в Овен в 21.31 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 24-ти. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката. Денят е добър за профилактика и лечение на проблеми с белия дроб, стомаха, черния дроб, жлъчката, кожните интервенции, проблеми с половите органи, отделителните органи, носа. Не вземайте лекарства без причина.

Красота и външен вид: Денят не е благоприятен за подстригване на косите, накъдряне, боядисване или измиване. Не правете топла коламаска. Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода.

Хранене и диета: Днес лесно можете да се отървете от тежестта в корема, като приемате повече билкови чайове с малко лимон, както и по една чаша вода преди хранене. Не прекалявайте с плодовете и избягвайте бобовите храни. Хапвайте умерено, без да преяждате.

Цветове, носещи късмет: Червено, морскосиньо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 14.38 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Риби и ни прави прекалено милосърдни. Готови сме да помогнем на всеки, който има нужда за това. Понякога погазваме дори своите собствени потребности в името на чуждите. Денят не е благоприятен за поемане на инициативи. Изчакайте до утре, когато Луната ще се движи в Овен и денят ще е по-активен.


ОВЕН

Вредите си

Във вторник продължавате да сте все така милосърдни и всеотдайни, поемайки ангажиментите на другите хора и помагайки им да вървят към върха. Определено това не е вашето амплоа, а и в момента не ви е нужно да се товарите с допълнителна чужда работа. Ще навредите на своите собствени интереси.


ТЕЛЕЦ

Без инициативи

Настроени сте позитивно и помагате на всички хора около себе си с надеждата, че щом вие го правите, то и те ще са готови на същото в момента, в който се нуждаете. Добре си направете сметка дали е разумно. Днешният ден не ви позволява да поемате инициативи, още по-малко да отговаряте за чужди грешки.


БЛИЗНАЦИ

Не се предоверявайте

Предстои ви доста благоприятен ден, в който не бива наивно да се предоверявате на всички, пленяващи с добро отношение и усмихнати физиономии. Общувайте с приятелите и колегите си предпазливо, а със семейството споделяйте всичките си притеснения. Това ще ви направи по-спокойни и уверени.


РАК

Внимание към близките

И във вторник сте достатъчно активни, но денят не предполага силно развитие и възможности за разширение на дейността. Работете по вече набелязаните цели, без да предприемате каквото и да било ново начало. Обърнете внимание на семейството си и своите близки. Имате нужда от домашен уют.


ЛЪВ

Без особени цели

И във вторник сте в режим „почивка“, като настроението ви се подобрява, а очакванията ви за лек и спокоен ден се сбъдват. Още от сутринта ще се радвате на добри взаимоотношения в дома си, което ще зарази целия вторник с настроение и хъс, но не за работа, а за разговори и губене на времето с колегите.


ДЕВА

Утре ще ви потръгне

Във вторник сте крайни и нетолерантни спрямо всякакви нередности, които забелязвате около себе си. Денят не е подходящ да вземате важни решения и да правите ходове за бъдещето си. Ядосвате се за дреболии, за неща, които съществуват и не сте в състояние да промените. Работата ви не спори. От утре ще ви потръгне.


ВЕЗНИ

Не разчитайте на помощ

Във вторник сте категорични, че трябва да успеете на всяка цена, въпреки че мнозина все още не са подготвени за ангажиментите, с които се нагърбват. Не разчитайте на помощ, тъй като вашите колеги ще гледат личните си интереси и няма да им остане време за вас. Разчертайте така плана си, че да имате минутки за всяка задача.


СКОРПИОН

Режим „изчакване“

И във вторник формата ви е на ниво, но предпоставките за успех липсват. Денят не е сред най-активните за тази работна седмица и вие трябва да се съобразите с този факт. Каквото и да предприемете, все ще е на режим „изчакване“. Обърнете повече внимание на себе си, на своите лични интереси, на семейството си.


СТРЕЛЕЦ

На самотек

Във вторник емоционалното ви състояние е лабилно и вие често попадате в различни ситуации на пререкания и конфликти, без въобще да го искате. Не задълбочавайте нещата, като ровите и се заяждате. По-добре е да подминавате всяка напрегната ситуация. Днес не ви е ден, така че оставете нещата на самотек.


КОЗИРОГ

Научете се да чакате

Във вторник хороскопът ви е богат на ангажименти, шансове за плодотворни действия и делови напредък. На моменти чувствате, че сами си търсите неприятностите, ровейки в детайли или заяждайки се с колеги. Не толерирате позицията им на изчакване, но днес не вие, а те ще са печелившите. Защото денят изисква от всички да сме търпеливи и да чакаме.


ВОДОЛЕЙ

Спокойствие

Във вторник ежедневието се нормализира и вие ще изживеете един по-спокоен ден. Ще ви остане време за всичко, защото едва ли някой ще ви залива с ненужни ангажименти и ще ви поставя неосъществими крайни срокове. Обърнете повече внимание на личния си живот. Имате нужда от любов и хармония.


РИБИ

Не ви спори

Днес кипите от енергия и търсите начин как да заразите всички около себе си с ентусиазма, който чувствате в момента. Забързани сте, хващате ту това, ту онова. Не сте избрали най-подходящия ден за своите начинания и ще го усетите още на обяд. Не ви спори, колкото и усърдно да се борите срещу съдбата. Утре ще ви потръгне.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много противоречиви като характер хора сте вие, родените на 28 май. Не успявате да се заинатите достатъчно, за да довършите поне едно от започнатите неща. Знаете как да поставяте целите си, но как да стигнете до края е вече урок, който ще трябва да научите, искате ли да успявате в живота. Усетите ли опасност, склонни сте да нанесете удар на хората, с които общувате, точно когато те най-малко очакват.

Годината, в която навлизате от днес до 29 май 2019 г., е завършваща и емоционална. Тя не е подходяща за нови начинания, но е благоприятна да завършите нещо, което сте започнали преди време и сте изоставили някъде в миналото. Не се ядосвайте за глупости и пазете емоцията в умерени граници.

Здраве: Възможни са чести главоболия и повишено кръвно налягане.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *