Хороскоп за 29 май, сряда

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 25-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, също за боядисването им. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако приемате животински храни, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна за днес. Денят е благоприятен за стартиране на диета или хранителен режим.

Цветове, носещи късмет: Червено, синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 15.38 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Овен и изисква от нас действие и активация. Квадратурата й с Марс е причина за прибързаността ни. Очакваме бързи резултати, резултати на мига. Нека уважаваме мнението и на останалите хора. Денят е продуктивен и благоприятен. Не го пропилявайте в заяждания и драми.


ОВЕН

Диктувате ритъма

В сряда сте ентусиазирани и дейни. Желаете да разкажете на всички около себе си за идея, с която сте се събудили сутринта. Запалени сте от искрата и търсите възможност да я предадете на всички свои близки и колеги. Днес вие организирате нещата, вие сте водещите и вие можете да установите ритъма на действие.


ТЕЛЕЦ

Спокойствие

Отделете се от хората и избягвайте шумните компании, които днес не само че ще ви натоварват, а и ще ви карат да се чувствате заядливи и превъзбудени. Не предприемайте нови начинания, а прегледайте старите си дела за грешки. Днес не е вашият миг за изява. Имате нужда от тишина и спокойствие.


БЛИЗНАЦИ

Нервни сте

Предстои ви поредният ден, в който ще попадате на лицемерни хора. Този път обаче вие сте на мнение, че трябва да им се доверите и че е добре да повярвате на обещанията им. Е, ще си навредите достатъчно. Премисляйте няколко пъти, преди да кажете своето „да“. Денят ви прави нервни и сприхави.


РАК

С малки стъпки

В сряда действайте поетапно и с малки стъпки към успеха. В момента сте готови да поемете една голяма хапка, несъразмерна с вашите възможности. Само и само да покажете колко много можете и как вярвате в бъдещето, ще кажете „да“ на проект, който не само няма да изпълните, а и ще ви забави драстично.


ЛЪВ

Направете резервация

Движението на Луната в Овен е причина днес да сте магнетични и отворени към света. Привличате нови запознанства, търсите възможност да се реализирате в по-различни среди от тези, в които се движите в момента. Уговорете условията по едно бъдещо пътуване. Направете резервация, моментът е подходящ.


ДЕВА

Потръгва ви

Обещанията, че от днес ви потръгва, се сбъдват. Това е ден с по-ярки възможности, въпреки че се намирате в по-пасивен етап. Развитие обаче не ви липсва. Ще се почувствате забелязвани и търсени, все по-популярни сред колегите и приятелите. Не давайте пари назаем, защото няма да ви ги върнат.


ВЕЗНИ

Подем

Сряда е сериозен делови ден за вас. Още в сутрешните часове ви чака подем на работното място, както и възможност да осъществите важни разговори с партньорите си по бизнес. Ако сте на подчинена позиция, се предпазвайте от това да давате личното си мнение, без да сте предварително питани.


СКОРПИОН

Пренапрегнати сте

В сряда ви чака активация на силите и възможностите, които се изправят пред вас. Внимавайте. Прекалено напрегнати се будите сутринта и това може да е повод още с първата чаша кафе да влезете в конфликт с близките си. Започнете своя ден с фитнес, аеробика или разходка в парка – за бодрост и вдъхновение.


СТРЕЛЕЦ

Любовни пламъци

Денят ви намира в отлична кондиция. Движението на Луната в Овен ви зарежда с енергия и добро настроение. Ентусиазирани сте и правите всичко възможно, за да заразите и другите около вас с вашата искра ентусиазъм. Чакат ви доста провокативни срещи в личния живот, ако към момента сте необвързани.


КОЗИРОГ

Без рискове

От вас днес всички искат действие и реализация. Вие обаче няма да покриете тези очаквания, защото в момента опипвате почвата и сте повече от предпазливи. Отстрани изглеждате мудни и мързеливи, но това не е така. Обърнете повече внимание на сигурността си – своята и на своето семейство. Не рискувайте.


ВОДОЛЕЙ

Без напрежение

В сряда усмивката ви е заразителна, а доброто ви настроение сее навсякъде около вас приемственост и разбирателство. Вие сте единствените, които разсейвате всяка нотка на напрежение в деня си. Не бързате, не давате излишен зор никому. Каквото можете – ще свършите. Каквото не – ще остане за утре.


РИБИ

Финансов бонус

В сряда е особено важно да обърнете внимание на финансовото си състояние. Подобрете ефективността на бюджета си и изгответе плановете за следващите седмици. Мнозина от вас днес ще получат допълнителни финанси като бонус или награда за постигнати резултати в първото полугодие от годината.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родили сте се на ден, определящ тежка кармична разплата, която сте си заслужили сами в минало прераждане заради това, че сте били прекалено отстъпчиви. Липсвала ви е активност и сте живели така, сякаш не ви е интересувало нищо – по течението. Сега вашата задача е да се научите на борбеност. Бъдете по-силни. Бъдете ловците, а не жертвите в този свят. Опитайте един по-самостоятелен живот, бъдете по-активни и ще видите как ще започнете да постигате всяка своя следваща цел с повече лекота от предишната.

Навлизате в прекрасна година на ново и успешно начало. Очакват ви дванайсет месеца на новости и просперитет. Полагайте началата премислено и планирано, за да не дойде ден, в който да съжалявате за нещо. С каквото се захванете сега, ще го вършите поне девет години занапред.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – чести аритмии и ускорен пулс заради силна активност или притеснения.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *