Общината пусна три обществени поръчки за ремонти за над 700 000 лв. | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Общината пусна три обществени поръчки за ремонти за над 700 000 лв.

Публикувана на: 29.05.2019г. 548 прегледа

Общината пусна три обществени поръчки за изпълнители на обекти за над 700 000 лева. Читалището в Каранци ще бъде ремонтирано за 107 244 лева по спечелен проект от „Красива България“, а финансирането е поравно от програмата и от общината. Вече е подписано споразумението между общинската администрация и Министерството на труда и социалната политика. Със 131 701 лева стартира социален проект в Петко Каравелово. Той се финансира от общината и включва изграждане на спортен сектор и детски площадки с два основни алейни подхода към него и прилежащи настилки. Изпълнението на този проект ще бъде на етапи и първото, което ще се направи, е ново игрище за различни видове спорт.

С близо 500 000 лв. ще се прави основен ремонт на главната улица „Търговска“ в Полски Тръмбеш. За пръв път от много години ще се подменят подземната комуникация и тротоарните плочки. Реконструкцията ще бъде на етапи и сега стартира първият етап от грандиозния ремонт, който ще обхване около 180 метра.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!