Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Ученици от СУ „Димитър Благоев“ – гр.Свищов взема участие във викторина на тема „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“

На 31.05. 2019 г. в гр.Велико Търново се проведе състезание – викторина на тема „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“, организирано от Областна дирекция на МВР – Велико Търново и РУО – Велико Търново по инициатива на Главна дирекция „Национална полиция“ – гр.София и има областен характер.

От Област Велико Търново участие взеха 10 училища, като от Община Свищов единствен представител беше СУ „Димитър Благоев“ – гр.Свищов. 19 ученици от V-ти „в“ клас с учители Наталия Димитрова и Марияна Цветанова се включиха във викторината. Полицаите разиграваха реални ситуации и учиха децата как да реагират правилно във всяка от тях. Организираха им и бързо състезание по събиране на пътни знаци, в което първенци бяха петокласниците на СУ „Димитър Благоев“ – гр.Свищов.

Мероприятието бележи началото на лятната ваканция на децата и е заключителен етап на Националната програма „Работа на полицията в училищата“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *