8 четения

Отбори от цялата област участват в Турнира за Купата на кмета на Свищов

За четвърта поредна година в Свищов се  провежда Турнир за купата на кмета. Състезанието бе открито тази сутрин на стадион „Академик“ от кмета на общината и патрон на турнира Генчо Генчев. По традиция турнирът се провежда на 1 юни и е посветен на Международния ден на детето.

На откриването присъстваха още народният представител д-р Станислава Стоянова, председателят на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов, зам.-кметът Борислав Замфиров и секретарят на Общината Любомира Петрова.

В четвъртото издание  на Турнира за купата на кмета на Свищов се включват отбори от цялата област – Горна Оряховица, Павликени, Дебелец, Велико Търново, Свищов, с. Царевец и с. Ореш. Те са разделени в четири възрастови групи – Футбол 11, Футбол 9, Футбол 7 и Футбол 5.

По време на откриването народният представител д-р Станислава Стоянова подчерта, че футболът е игра, която обединява и която учи на победоносен дух. Кметът на Свищов Генчо Генчев поздрави всички участници, пожела им много победи и винаги да пазят спортсменския дух.

Срещите ще се играят през целия ден на градския стадион в Свищов, а финалът е в късния  следобед.

Пресцентър на Община Свищов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!