Времето

Хороскоп за 6 юни, четвъртък

Луната преминава от Рак в Лъв в 22.15 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 4-ти. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стомаха, панкреаса, гърдите. Денят е добър за лечение и профилактика на колит, гастрит, стомашно-чревни заболявания.

Красота и външен вид: Не препоръчвам подстригването на косите. Ако е възможно, също така избягвайте измиването на косите, още по-вече с маски и подхранващи препарати. Неблагоприятни са процедурите по дълбоко почистване на кожата от мъртви клетки. Можете да си направите ароматен масаж на цялото тяло. Водните процедури също са благоприятни.

Хранене и диета: Хранете се с продукти, щадящи стомаха. Подправяйте само със сол, избягвайте лютите и остри подправки. Чай от мащерка ще облекчи болките в стомаха. Въглехидратите, приети днес, изискват повече движение, за да бъдат изразходени.

Цветове, носещи късмет: Зелено и синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 8.41 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Рак и в сутрешните часове е в опозиция с Плутон. Колебливи сме и трудно вземаме каквито и да било решения. Ядосваме се за дреболии и си внушаваме, че някой нарочно застава на пътя ни, за да попречи на инициативите. Не влизайте в пререкания. Следобед настъпва по-благоприятен момент. Венера ще ни дари с увереност и спокойствие и много проблеми ще намерят свето разрешение.


ОВЕН

Приемат мнението ви

Четвъртък ви носи стабилност и възможност да наложите своето мнение над околните, но не като го представяте за единствено и неповторимо, а като го влеете в диалог и предложите за обсъждане. Бъдете толерантни, либерални и разбирайте отсрещната страна, ако нанесе критики върху това, което казвате.


ТЕЛЕЦ

Ден за общуване

Очаква ви доста приятен четвъртък, който ще изживеете измежду поток от информация и добри новини. Вие в момента чувате това, което хората около вас искат да ви кажат. На работното място, ако общувате под формата на имейли или чрез социални мрежи, ще имате огромен успех, най-вече следобед.


БЛИЗНАЦИ

Не подписвайте договор

В четвъртък обърнете повече внимание на своето поведение, което често пъти е ваш основен враг. Несдържаност или невладеене на емоциите са причината да влизате в конфликти, без да го осъзнавате. В сутрешните часове не подписвайте прибързано договор, който ви обещава по-добри финанси.


РАК

Преценете добре

Намирате се на топа на устата. Днес правите впечатление и търсите хорското внимание. Това е вашият ден за действие и изява, въпреки че в сутрешните часове сте застрашени от голяма грешка. Привлечени сте от предложение със сериозно финансово възнаграждение. Първо преценете, след това приемайте.


ЛЪВ

На сигурно място

Време е да отстъпите първенството на някой друг в днешния ден. Не се стремете само вие да блестите и да привличате вниманието. Днес дори ще бъде по-добре, ако отидете в някое ъгълче и гледате отстрани това, което се случва. Не диктувайте вие обстоятелствата, а се съобразете с тях. Направете планове.


ДЕВА

Търсете развитие

В четвъртък, вместо да вървите напред и да прокарвате път пред себе си, вие все гледате настрани, все търсите врагове и причини да останете на същото място, на което се намирате в момента. Няма кой да ви помогне и няма да преживеете развитие, ако самите вие не го предизвикате. Не чакайте, а действайте.


ВЕЗНИ

Прекрасен ден

В служебно отношение днес нещата при вас вървят като по вода. Срещате правилните хора, които ще ви подадат ръка и ще ви подкрепят в начинанията. Те ще ви дадат това, от което имате нужда. Вие сте късметлии, нищо че в сутрешните часове обстоятелствата ви потискат. Скоро слънцето ще изгрее на вашата улица.


СКОРПИОН

Мислете разумно

Заложете на стабилността в мислите и действията си. Днес не предприемайте никакви емоционални действия и не решавайте нищо, което да е подвластно на емоциите ви. Всяка ваша дума следва да бъде плод на здравия ви разум, особено ако преговаряте условия в службата. Сутрешните часове са напрегнати.


СТРЕЛЕЦ

Пазете се от удари

Нестихващото ви недоволство в последните няколко дни е причина днес колегите да са на нож с вас и да ви считат за реални конкуренти. Очаквайте задкулисни удари от тяхна страна, които на моменти могат да разклатят стабилността ви. Въпреки всичко вашите позиции са сериозни. Дори ще получите бонуси за работата си.


КОЗИРОГ

Изпипвайте нещата

В четвъртък ви чакат промени, свеж полъх на възможности и шансове за развитие. Обърнете по-голямо внимание на детайлите в работата си, за да не допуснете незначителни грешки, които по-късно ще са повод колегите ви да се заяждат и да ви търсят сметка. Имате шансове за повишение на доходите.


ВОДОЛЕЙ

Малка промяна

В състояние сте да подобрите начина си на живот, като започнете още сутринта с една хубава разходка преди работа. Търсете промени, започнете нещо ново. Колкото и мъничко и незначително да е на пръв поглед, то ще внесе нужната свежест в ежедневието ви и съвсем скоро животът ви ще има съвсем друг облик.


РИБИ

Заслепени сте

Прегърнали сте новите си мечти и цели и по всякакъв начин търсите как да ги реализирате. За съжаление, не виждате подводните камъни, които стоят на пътя ви. Лесно разваляте взаимоотношенията си с колегите и близките и в един момент няма да има на кого да се опрете, когато имате нужда от помощ.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте уравновесени и последователни Близнаци, които в повечето случаи знаят какво точно искат. Ето защо успявате да го постигнете. На моменти сте нетърпеливи и изпреварвате обстоятелствата. Това е причината успехите ви да бъдат временни. Направете така, че те да са постоянни. Вие сте от хората, за които е важно да имат семейство и уютен дом. Стремете се към тези изконни ценности, за да ги постигнете бързо в живота си.

Навлизате в прекрасна година на семейна и професионална стабилизация. След активните промени, които ви се случиха напоследък, сега е моментът да се спрете и да запазите онова, което постигнахте. Много любов и положителни емоции, попътен вятър в отношенията с половинката и спокойствие в работата ви очакват в следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са по-чести настинки и проблеми с носа, гърлото, щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *