23 четения

Хороскоп за 10 юни, понеделник

Прогноза за 10 юни, понеделник

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 8.59 часа. Лунният ден преминава от 7-ми в 8-ми в 13.24 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомашно-чревния тракт. Добре протичат профилактиката и лечението на колит, гастрит, проблеми с жлъчката.

Красота и външен вид: Повишете личната си хигиена. Можете да направите домашно приготвени мехлеми за кожата си. Почистете гардероба от излишни дрехи. Денят е благоприятен за подстригване на косите, за боядисване и накъдряне.

Хранене и диета: Обърнете по-голямо внимание на храната днес, на продуктите и следете за срока им на годност. Предпазвайте се от натравяния и не преяждайте, защото стомахът е особено чувствителен. По-добре хапвайте по малко и начесто, като добре сдъвквате храната. Лунната диета стартира днес в 8.59 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 13.24 часа. Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Дева, а Слънцето и Юпитер са в опозиция. Внимавайте да не предприемете действия, които не са по вашите сили. Да не дадете обещания, които не можете да изпълните. Вървете с малки крачки напред и всичко ще се реди благополучно. Активната част на деня е до 15.00 часа. След това се отдайте на почивка и релаксиране.


ОВЕН

Редите бъдещето

Сега добивате представа за плановете и идеите си, които се родиха по време на новолунието миналата седмица. Мислите ви се избистрят и се заформя една нова картина във вашето съзнание, която описва по-благоприятно бъдеще. Следвайте я и ще видите как малко по малко редите тухлите на по-добрите си идни дни.


ТЕЛЕЦ

Без мотивация

Започвате работната седмица плахо, без особено настроение. Причината е в липсата на достатъчно сън и почивка през последния уикенд. Стегнете се и си свършете по-важната част от ангажиментите сутринта. Оставете се на течението следобед, а вечерта прекарайте в компанията на любимите хора.


БЛИЗНАЦИ

Липсва ви сън

Оказа се, че през отминалата седмица сте помагали повече на хората около себе си. Вашият живот е минал на втора линия – нещо, което не биваше да допускате. Сега се налага да се заемете и със своите собствени цели и идеи. Не помагайте, поне днес. Уморени сте, липсва ви сън. Приберете се рано и се наспете.


РАК

Нов етап

Понеделник започва нов цикъл от промени, които тепърва ще ви се харесват. Имате нужда да споделите на приятелите си някои от своите идеи. Направете го, за да чуете още мнения по този въпрос. В следобедните часове се усамотете и не помагайте на колегите си. Погледнете по-скоро своята работа.


ЛЪВ

Не се оплаквайте

Не сте уморени, а звучите отегчително. Оплаквате се във всеки един момент, че сте почивали малко, че сте уморени. Не всички са длъжни да слушат оплаквания. Помислете какво можете да направите през тази седмица, вместо да хабите излишна енергия в мрънкане и досаждане с негативни слова.


ДЕВА

Положителна енергия

След по-топлия уикенд вие се чувствате заредени с енергия. Емоционалното ви състояние е стабилно. Влюбени сте във всичко, което вършите, и го правите от душа. Това е единственото важно условие за успеха ви от тук нататък. Цялата седмица е заредена с положителна енергия. Грабете с пълни шепи.


ВЕЗНИ

Нов период

Можете да реализирате доста от целите си през този ден, стига да бъдете достатъчно търпеливи. Луната чука на вратата на вашия знак и засилва ентусиазма ви. Желаете да се борите за целите си, които никак не са малки. Пред вас е един изцяло нов период и дали ще се влеете в него бавно или бурно, зависи от вас.


СКОРПИОН

Страх от грешки

В момента изживявате подем и това непременно води до напрежение след себе си, очаквания и внимание от ваша страна да не сгрешите по пътя си напред. Моят съвет е да се отпуснете и да действате според собствената си интуиция. Бъдете усмихнати и дружелюбни, за да отключите сърцата на другите хора.


СТРЕЛЕЦ

Без новости

Заради напрежението, което блокира изцяло мисленето ви, често грешките и правите неоправдани действия. В друг случай не бихте постъпвали по този начин. Понеделник е уморителен ден, който изисква по-скоро да обърнете внимание на рутинните си ангажименти, отколкото да предприемате нещо ново.


КОЗИРОГ

Усамотете се

Очаква ви ведър ден, но сте прекалено уморени от допълнителната работа през уикенда. Дразнят ви доста хора, които искат вашето внимание. Всеки ви товари със собствените си неволи, моли ви за помощ и подкрепа. А точно в този момент не ви е до разговори и чужди грижи. Усамотете се в следобеда.


ВОДОЛЕЙ

Не се отпускайте

За вас предстои важен професионален ден, който може да донесе много възможности и шансове за бъдещо развитие, стига да сте достатъчно упорити, настойчиви и целенасочени, когато изпълнявате задачите си. Всъщност денят е продължение на цялата отминала работна седмица. И тази ще бъде успешна.


РИБИ

Шанс за развитие

Чака ви шанс за развитие. Той се осъществява както на работното място, така и в личен план. Служебните възможности не са никак малко, особено ако пътувате. Общувайте с хората около себе си, въпреки че чувствате умора от капризите и резките промени във времето. Преодолейте я чрез спорт.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте контактни и сговорчиви, но невинаги преценявате правилно хората в живота си. Безсмислено е да споделяте в детайли своето битие на когото и да е. Предоверявате се, а след това страдате, защото тези, които са се представяли за ваши приятели, в един момент се оказват ваши врагове. А споделили ли сте им слабите си места – те веднага знаят къде да стрелят. Бъдете по-предпазливи, без да губите оптимизма, който е ваша запазена марка.

Годината, в която навлизате, ще ви помогне да се научите на решителност. Тя се свързва с едно ново начало, което идва в живота ви и ще трябва да се придържате към него в следващите няколко години.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система. Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *