19 четения

Над половината мъже предпочитат мъжка компания пред тази на приятелки и съпруги

Над половината британци /54 процента/ предпочитат компанията на най-добрия си приятел пред тази на гаджетата или съпругите си, за което често им се устройват скандали от страна на половинката, съобщи в. „Дейли мейл“.
Средностатистическият британец има тесен кръг от петима приятели, с които се събира три пъти седмично. Но това често не се харесва на нежните им половинки. Четиридесет и четири процента от анкетираните поданици на Нейно Величество са доверили, че са имали семейни скандали заради времето, прекарано в „мъжките срещи“. А една четвърт от респондентите са си признали, че биха желали да се срещат с „момчетата“ много по-често.
За британските дами не всичко е изгубено. Все пак 62 процента от мъжете са заявили, че биха предпочели да изкарат ваканцията си с половинката, вместо с най-добрите си приятели. Но британките губят откъм хумор. 38 процента от мъжете са признали, че най-забавният човек, когото познават, е от тесния им приятелски кръг. И само 20 на сто посочили партньорката си в споменатата категория.
Средностатистическото мъжко приятелство трае 19 години, установи изследването, поръчано във връзка с излизането на дивиди с филма на Стив Куган „Стан и Оли“. В него се разказва за дружбата между комиците Лаурел и Харди.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!