12 четения

Железничарите“ започват на 12 юни, първата контрола е с ЦСКА – София

В сряда (12 юни) ще започне подготовка за новото първенство отборът на „Локомотив“. В горнооряховския клуб очакват на проби 6 – 7 футболисти, които са работили със старши треньора Красимир Мечев в различни школи. Идеята на треньорския щаб е да търси млади перспективни играчи, които да се обиграват около ядрото от опитни състезатели, продължили договорите си с „железничарите”. Първият контролен мач е в Тетевен на 18-и този месец от 11 часа с елитния ЦСКА – София.

На 26 юни в Трявна „Локомотив” ще играе с „Дунав” (Русе). Три дни по-късно в Мъглиж ще е контролата с „Ботев” (Гълъбово). На 3 и 7 юли ще има мачове с „Литекс” и „Спартак” (Плевен). Договорени са и две срещи с „Лудогорец 2”, като преди първата в Горна Оряховица на мача на 11 юли ще бъде представен отборът за новия сезон. Реваншът е в Разград на 14 юли. Жребият за провеждане на първенство сезон 2019 – 2020 година в Първа и Втора професионална футболна лига ще се състои на 12 юни от 11,30 часа в Национална футболна база „Бояна”. Втора лига ще е в състав от 18 отбора, а заелите последните 4 места в крайното класиране ще отпаднат директно в групите на Трета лига на териториален принцип.

Все още не е ясна съдбата на „Верея“, като не е изключено вместо старозагорци в шампионата да бъде включен тимът на ОФК „Созопол“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!