19 четения

Преасфалтират цялостно участъци от четвъртокласни пътища край Велико Търново

Започна цялостното преасфалтиране на участъци от четвъртокласни пътища край Велико Търново, където настилката бе нарушена и компрометирана. Кметът Даниел Панов провери хода на ремонтните дейности по отсечката между старопрестолния град и с. Леденик. Обхванати са няколко зони – от центъра на селото до края му в посока старата столица, край депото за строителни отпадъци, при разклона с главния път за София.

Предстои полагане на нова асфалтова настилка и на участъци от четвъртокласния път от Велико Търново до с. Шемшево, както и ремонт на пътя след с. Ресен към селата Паскалевец и Дъскот в частта, която спада към територията на Великотърновска община.

С планираните дейности съществено ще бъде подобрено експлоатационното състояние на гореописаните пътища, част от четвъртокласната мрежа. Финансирането бе осигурено от правителството.

Със средства от общинския бюджет бяха преасфалтирани още две натоварени отсечки – от с. Арбанаси до разклона за Петропавловския манастир и от Килифарево до с. Плаково.

 

Един коментар за “Преасфалтират цялостно участъци от четвъртокласни пътища край Велико Търново

  • 11.06.2019 в 18:46
    Permalink

    Специално за Ресен-Паскалевец, докато не го видя, не мога да повЕрвам!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!