137 четения

Топспециалист по неврохирургия ще преглежда в старата столица

Д-р Емил Маринчев, неврохирург от УМБАЛ „Сърце и Мозък“ – Плевен, ще консултира пациенти в Специализираната болница за активно лечение по кардиология във Велико Търново. Опитният медик ще бъде на разположение на нуждаещите се на 17 юни (понеделник) от 13:00 часа в кабинет 3 на лечебното заведение. Заради големия интерес към визитата му тече предварително записване за преглед. То се провежда на телефон 062/63 20 20.

Името на специалиста се свързва с редица успешни операции на парализирани хора вследствие на травми на гръбначния стълб, които след това са проходили и вече се справят самостоятелно в ежедневието си. Един от големите му успехи е връщането към нормален живот на мъж, който в продължение на година и половина бил неподвижен.

Д-р Маринчев е кадър на Медицинския университет в Плевен, където през 2006 година взима специализация по неврохирургия. Надгражда уменията си със завършен курс по микроневрохирургия и ендоскопска неврохирургия и невронавигация в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ – София. Завършил е още гръбначна неврохирургия в Словения, ултрасонографски навигирана неврохирургия в Турция и функционална спинална неврохирургия в Полша.

Галина ГЕОРГИЕВА

 

Един коментар за “Топспециалист по неврохирургия ще преглежда в старата столица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!