АПИ чисти Южния пътен възел | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

АПИ чисти Южния пътен възел

Публикувана на: 14.06.2019г. 804 прегледа

ОТ НЯКОЛКО ДНИ ТЕЧЕ ДЪЛГООЧАКВАНОТО ИЗЧИСТВАНЕ ОТ НАНОСИ, ОТЛОМКИ И ХРАСТИ НА ЮЖНИЯ ПЪТЕН ВЪЗЕЛ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Това става по нареждане на новия директор на Областното пътно управление инж. Венцислав Ангелов. Съоръжението е с лошо отводняване и обрасло в растения от няколко години, а все още безумни указателни табели, включително и с грешки, объркват пътуващите. Очаква се през идната седмица да започне разчистването на храсталака и в отсечката от яз. „Вятъра“ към разклона за Прохода на Републиката, която също е превзета от храсти и вследствие на това пътят е стеснен. Държавата чрез Областното пътно управление започва ремонти и на повредените от пороите отсечки от Свищов до орешката гара, до село Царевец и от Драгомирово до Морава.

loading...

Коментари за "АПИ чисти Южния пътен възел"

  • 14.06.2019 в 12:39

    А новоасфалтираният път през Арбанаси за Горна Оряховица?Канавките вече са буренясали,а около бордюрите може да се събере един камион с пясък от зимното опесъчаване.Бурените подкопават и развалят спойката,а след това порастват като дървета.Чистете бе АПИ щото после ревете,че пари няма!!!Ми вие минимална грижа не полагате!

    Отговор
  • 14.06.2019 в 20:34

    Много хубаво, но ако се оправят наклоните да не се събира вода по пътя ще е хубаво. А е зелените площи ако се поддържаха редовно.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!