АПИ чисти Южния пътен възел

ОТ НЯКОЛКО ДНИ ТЕЧЕ ДЪЛГООЧАКВАНОТО ИЗЧИСТВАНЕ ОТ НАНОСИ, ОТЛОМКИ И ХРАСТИ НА ЮЖНИЯ ПЪТЕН ВЪЗЕЛ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Това става по нареждане на новия директор на Областното пътно управление инж. Венцислав Ангелов. Съоръжението е с лошо отводняване и обрасло в растения от няколко години, а все още безумни указателни табели, включително и с грешки, объркват пътуващите. Очаква се през идната седмица да започне разчистването на храсталака и в отсечката от яз. „Вятъра“ към разклона за Прохода на Републиката, която също е превзета от храсти и вследствие на това пътят е стеснен. Държавата чрез Областното пътно управление започва ремонти и на повредените от пороите отсечки от Свищов до орешката гара, до село Царевец и от Драгомирово до Морава.

2 коментара за “АПИ чисти Южния пътен възел

 • 14.06.2019 в 12:39
  Permalink

  А новоасфалтираният път през Арбанаси за Горна Оряховица?Канавките вече са буренясали,а около бордюрите може да се събере един камион с пясък от зимното опесъчаване.Бурените подкопават и развалят спойката,а след това порастват като дървета.Чистете бе АПИ щото после ревете,че пари няма!!!Ми вие минимална грижа не полагате!

  Отговор
 • 14.06.2019 в 20:34
  Permalink

  Много хубаво, но ако се оправят наклоните да не се събира вода по пътя ще е хубаво. А е зелените площи ако се поддържаха редовно.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *