Дневен хороскоп. Прогноза за 17 юни, понеделник

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 19.13 часа. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 11.30 часа. Лунният ден е 14-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Отложете плановите операции. Заради по-трудното съсирване на кръвта раните ще заздравяват по-бавно след това. Денят е неблагоприятен за донорски процедури, кръводаряване. Добре протича профилактиката и лечението на белодробни болести, на оплаквания в областта на таза, бедрата и седалището.

Красота и външен вид: Заради пълнолунието денят е неблагоприятен за подстригване на косите. Можете да си купите нова по-екстравагантна дреха или дреха в по-ярки за лятото цветове. Ще я носите с удоволствие. Забранени са липосукцията и силовите масажи в областта на таза и бедрата.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която да даде бързи и успешни резултати за кратко време. Днес се хранете разнообразно, като най-подходящи са белтъчините – леки меса, яйца, млечни продукти. Ако сте вегетарианци, хапвайте повече плодове, които се отразяват прекрасно в жегите. Денят е благоприятен за провеждане на лунна диета или разтоварващ режим от 11.30 часа днес до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Зелено, керемидено.

Грижа за дома и градината: Не пресаждайте цветя и растения днес.

Звездни аспекти за деня: Активната част на деня днес е до 11.30 часа. като основният аспект за днес е пълнолунието в Стрелец. То иска разведряване у нас, потапяне в света на доброто настроение и оптимизма. Каквото и да вършите, свършете го с настроение и желание. В следобеда се оставете на течението. Не стартирайте нищо ново тогава.

ОВЕН

Ведър ден

Стартирате деня в доста добро настроение и имате сериозни предпоставки до обяд да постигнете добри резултати в преговорите и организацията на ангажиментите до края на месеца. В следобеда съставете списък с дела, които трябва да довършите през тази седмица. Като цяло, понеделник е ведър за вас.


ТЕЛЕЦ

Обявете пас

Желанието ви да поставяте ново начало в момент, който е твърде неподходящ за това, ще ви накара да действате без предварителни планове и да се озовете в задънени улици по-рано, отколкото сте очаквали. Избягвайте важните решения днес, въпреки денят да е активен до обяд. За вас е по-важно да обявите пас.


БЛИЗНАЦИ

Не се напрягайте

Доста прецизни сте в делово отношение, но денят е силно напрегнат и ви изважда извън равновесие при най-малкия повод за спор или доказване на мнението ви. Не владеете емоциите и нервите си. Избягвайте да давате обещания. В следобеда по-добре се приберете вкъщи. Не се напрягайте.


РАК

Работете от рано

В понеделник сте доста активни и това е похвално. Трябва да програмирате така деня си, че да свършите максимум ангажименти до обяд и след това да се отдадете на рутинните си дела. Активната част на понеделника е до 11.30 часа, а пълнолунието ви буди още по тъмно. Затова може да започнете да работите по-рано от обичайното.


ЛЪВ

Вие сте си виновни

В понеделник сте прекалено тънкообидни и чувствителни. Подозирате хората около вас в заговор, които цели вашето компрометиране. Това ви прави изключително затворени дори в момента, в който някой ви попита за съвет или помощ. Поведението ви е неадекватно и често ще бъде причина всички да странят от вас.


ДЕВА

Важните неща – до обяд

Опитайте да изкусурите до детайл всичко, с което се заемате през този ден. Понеделник е активен до 11.30 часа и изисква да довършите важни дела, да напишете имейли или да се обадите на хора за уреждане на срещи през седмицата. Социалният ви живот се активизира. В следобеда не предприемайте нищо важно.


ВЕЗНИ

Препълнен график

Изключително натоварен ден от организационна гледна точка. Очакват ви пътувания, срещи и новини, но всичко това трябва да бъде вместено в часовете до обедната почивка – мисия невъзможна. Не се притеснявайте, ако остане нещо за доизкусуряване в следобеда. При вас наистина графикът е препълнен.


СКОРПИОН

Раждате идея след идея

Предприемчивостта ви днес е пословична и хрумването на идеи е ежеминутно състояние. Можете да реализирате поне една от тях, но ви трябва време. А днешният ден е активен до обяд. Така че, каквото и да започвате – нека бъде до пладне. След това се оставете на течението.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете по-деликатни

Пълнолунието във вашия знак ви прави изключително прибързани и сприхави. Още в сутрешните часове, вместо да действате по собствените си задачи, се бъркате в чуждите и отправяте укори към ръководството и колегите право в очите, без да си давате сметка за тяхната реакция. Бъдете една идея по-деликатни.


КОЗИРОГ

Владейте се

В понеделник и вие е редно да бъдете по-деликатни и внимателни в изказа си. Споделяйте чуждите грешки с мек тон и по приятелски подканяйте те да бъдат поправени. Днес чувствителността ви е завишена и затова често някой ще ви вдига кръвното уж без причина. Владейте се, за ваше добро е.


ВОДОЛЕЙ

Давайте смело напред

Пълнолунието ви дарява с гениални идеи и схващания, които съвсем скоро можете да реализирате в живота си. Днес се чувствате освежени и облагородени, нищо че сте нервни и някои от обкръжението ви дразни с неуместното си поведение. Не му обръщайте внимание и давайте смело напред по пътя си.


РИБИ

Успехът ви следва

Вие сте в активен работен режим и всичко, което вършите днес, го правите подобаващо, за да имате и добро признание насреща. Важните ангажименти подемайте сутринта. Активната част на понеделника е до 11.30 часа и тогава за вас е най-добре да подредите по-важните си срещи и разговори. Успехът ще ви следва по петите.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 17-о число от месеца. Целите се нависоко в професионалния живот. Финансово също целите да бъдете обезпечени и задоволени. Поспрете с амбициите и се съобразете, че съдбата при вас се е намесила и няма да изсипе всичко в скута ви, без да положите усилия. Имайте предвид, че всеки успех при вас ще се случва бавно, постепенно и с цената на усилия, които трябва собственоръчно да полагате. А тогава и успехите ще са далеч по-сладки.  Не губете търпение. При вас винаги всичко се нарежда в даден момент, но се иска време. Ето това време трябва да се научите да изчаквате.

Навлизате в чудесна година на финансова стабилност, която ще дойде с времето, а не чрез изтегляне на поредния банков заем. Дори съветът ми е да не вземате кредити, ако не сте в състояние да ги върнете в следващите дванайсет месеца. Не отказвайте на предложение за допълнителна работа.

Здраве: Пазете зъбите. Възможни са обостряния и на хронични заболявания.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *