Инж. Георги Рачев: „Път насред полето асфалтира Община Горна Оряховица“

За асфалтирането на скандален път, който води към… нищото, сигнализира по време на последната сесия на Горнооряховския общински съвет инж. Георги Рачев. Председателят на групата на БСП заяви, че преди ден е видял машините, които асфалтират въпросната отсечка. Вместо обаче те да положат настилка до кръстовището между улиците „Васил Левски“ и „Юрий Гагарин“, където е крайно належащо, те са работили в другия край на отсечката. Положеният асфалт свършва насред полето.

„Асфалтът е положен по средата, където няма къщи на този път, в нищото – в полето. Само маркировка остава да му се положи. Всичко ли асфалтирахме в нашата община, че асфалтираме път в полето“, попита от трибуната съветникът. Кой плаща този асфалт, кой контролира къде се работи, попита инж. Рачев. Той посочи, че състоянието на редица пътища и улици в населените места е трагично.

Остава нерешен проблемът на 85 семейства, които живеят в блока до кръстовището между улиците „Васил Левски“ и „Юрий Гагарин“. „На 200 м надолу живеят онези нещастни граждани, които Общината разиграва няколко пъти да правят подписки. Ние също 100 пъти сме питали кога ще има ремонт за пътя им“, обясни инж. Рачев.

 

3 коментара за “Инж. Георги Рачев: „Път насред полето асфалтира Община Горна Оряховица“

 • 14.06.2019 в 22:05
  Permalink

  Г-н инженер Рачев е долен лъжец. Живея на посочената улица която свършва “в нищото”. Тази отсечка трябваше някога да стане околовръстен път. Той го знае много добре. Асфалта който полагат не е платен от общината , а е остатък който добрите служители на фирмата вместо да изхвърлят полагат по една недовършена улица от крадливата ни община.
  П.С. Ако се наложи мога да докажа думите си в съда. А дали г-н рачев може да докаже своите???

  Отговор
 • 15.06.2019 в 13:49
  Permalink

  Долна лъжа . Фирмата не е взела нито стотинка за този асфалт от общината. За да не го изхвърля тя полага асфалта по улица която стои над 30години недовършена от общината в която работи г-н Рачев и той много добре знае това

  Отговор
 • 15.06.2019 в 13:56
  Permalink

  Г-н Рачев първо да се поогледа защото живее непосредствено до въпросния път! И това не е път в нищото а проект недовършен от преди 25-30 години. Това че някой е решил да положи там асвалт който би трябвало да се изхвърли не значи че трябва да парадирате и търсите внимание! Г-Н Рачев скритите се някъде и престанете да правите девиденти върху гъбът на хората !!! А кажете вие какво направихте като общински съветник за ул. Юрий Гагарин 35 който е на 20 метра от вашия вход където хората със собствени усилия си извоюваха път . Аз ще ви кажа НИЩО !!!!!!!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *