ТЕАТРАЛЕН АФИШ | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

ТЕАТРАЛЕН АФИШ

Публикувана на: 14.06.2019г. 451 прегледа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 ЮНИ


 

На 19 ЮНИ (СРЯДА) 2019 г. от 19.00 ч. в  читалище   “Надежда”– град  Велико Търново,  Драматично – куклен театър гр. Шумен , ще представи комедията,

  БИХТЕ ЛИ СЛЕЗЛИ ОТ ЖЕНА МИ…

Автор и режисьор Андрей Калудов

 

КАСА: Билетен център

ул. „АСЕН ЗЛАТАРОВ” № 5 – /срещу служебен паркинг на театъра/

ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ: 12 и 14 лв.

ОТСТЪПКИ ЗА ГРУПИ ОТ 7 ЧОВЕКА.

За учащи, пенсионери и инвалиди цена на билета 12 лева.

Телефони: 0886 770 511, 0894 407 595

 

В постановката „Бихте ли слезли от жена ми…“ , участват актьорите МАЯ БЕЖАНСКА, ВАСИЛ ДРАГАНОВ,  ПЬОТЪР КШЕМИНСКИ И ВЕСЕЛИН ЦАНЕВ.

Пиесата е картина на болните моменти от живота на обществото ни и заедно с това разкрива вътрешните терзания на отделната личност в едно объркано общество, споделя Андрей Калудов.

„Там, където няма справедливост, това общество няма за какво да се бори. Затова и темата на пиесата е справедливостта. Тя е изградена на базата на истински случай, на истински съществуващи герои, на истински проблеми, които се срещат в живота. И е смешна. Смешна до едно време“, посочи той.

Мастит съдия е поразен от невиждано събитие – тайнствена ръка променя присъдите, произнесени от него и погазва свещеното правило на закона и съвестта. Още по-изненадващи семейни събития се стоварват върху него и то точно в момент, когато се е открил шанс да се издигне неудържимо в обществото. Поразяващо се добавя любовно обяснение от най-неочакваната влюбена жена. И всичко това само в една нощ в едно преживяване, изпълнено с криминални събития, разтърсващи емоции, предателство и нови надежди… Събитията връхлитат героите и зрителите чрез много смях и драматизъм. Комедията е картина на болните моменти от живота на обществото ни и заедно с това разкрива вътрешните терзания на отделната личност в едно объркано общество.

Поздрав : П.Пенков / 0886499016 / – Импресарско студио „Любители на театъра“ гр. Велико Търново


 

 

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!