16 четения

„Демократична България“ започва подготовка за местните избори в областта

ОБЕДИНЕНИЕТО „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ВЪВ ВЕЛИКОТЪРНОВСКА ОБЛАСТ. В обединението „Демократична България“ влизат „Демократи за силна България“, „Да, България“ и „Зелените“.
Миналия ден във Велико Търново се проведе областно събрание на ДСБ, в което участваха общински ръководства, членове на младежката организация, дамския клуб и активисти от Експертния съвет на партията. Гости на форума бяха членове на националното ръководство на ДСБ, представители на областното ръководство на „Да, България“, бизнесмени и граждани.
Областният председател Йордан Байчев анализира резултатите от евроизборите. Той посочи, че те са добра основа обединението да работи още по-мотивирано и да разшири влиянието си в местните парламенти. Почти навсякъде ще бъдат издигнати кандидат-кметове, както и пълни листи с кандидати за общински съветници. Очаква се, след като „Демократична Българи“ излъчи свой представител в Европарламента, във Велико Търново да бъде запазен и Европейският информационен център.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!