8 четения

Младите социалисти поднесоха цветя пред паметника на Димитър Благоев

Цветя пред паметника на Димитър Благоев поднесоха миналия ден младите социалисти във Велико Търново и така те почетоха 163-тата година от рождението на бележития българин.

6 коментара за “Младите социалисти поднесоха цветя пред паметника на Димитър Благоев

  • 17.06.2019 в 15:45
   Permalink

   Хаха – три заблудени души с репортера!
   Единият гледа на другата страна да не го разпознаят родителите му…

   Отговор
 • 17.06.2019 в 16:34
  Permalink

  Добре де – социализъм, прочие простотии, ама може ли тия двамата „млади социалисти“ да отидат с едно цвете?! Бива-бива икономии, ама тва на нищо не прилича. Смехория съща!!!

  Отговор
 • 17.06.2019 в 20:00
  Permalink

  Крайно време е Марио Иванов и Михаил Михалев да разберат, че не правят нищо съществено, а само досаждат на читателите с техните измислени инициативи. Вместо да обикалят улиците и да се правят на велики партийци, въобразявайки си, че без тях БСП ще пропадне, тези „млади социалисти“ е по-добре да прочетат някоя книга от класическата литература. Това им дава шанс да осъзнаят колко безсмислени са дните им и колко много трябва да се усъвършенстват, за да бъдат стойностни личности.

  Отговор
 • 17.06.2019 в 20:28
  Permalink

  А на избитите от комунисти,ятаци и партизански бандити , заровени в масовия,до скоро непознат,незнаен от близките им гроб на поляната в района на ул.Козлодуй кога ще положат червените рози?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!