Съобщение във връзка с провеждането на Петропавловския събор на народното творчество

Уважаеми дами и господа,

 

Съобщаваме Ви, че в двата дни на Националния събор на народното творчество, който тази година ще се проведе на 22 и 23 юни на поляните около Петропавловския манастир, пътят в посока Петропавловски манастир през Лясковец ще бъде затворен. Превозните средства ще преминават по обходен маршрут в посока към манастира по пътя откъм Шереметя и Арбанаси.

За жителите и гостите на Община Лясковец ще бъде осигурен транспорт от спирка Центъра на град Лясковец до манастира и обратно. Желаещите да пътуват до мястото на събитието могат да ползват автобус с цена на билета от 1 лев в едната посока.

Автобусът ще минава по маршрут в посока към манастира през Шереметя като тръгва от спирката на центъра /до Банка ДСК-Лясковец/ и ще спира на всички спирки до края на града.

Часовете на тръгване от спирка Центъра Лясковец са – 10:00, 12:00, 14:00 и 16:00 часа, а в обратна посока – връщане от манастира към града 11:00, 13:00, 15:00 и 17:00 часа. Спирката на манастира ще бъде обособена в близост до двете сцени на събора.

 

От ръководството на Община Лясковец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.