48 четения

Дневен хороскоп за 18 юни, вторник

Луната е в Козирог. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 15-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите на костите, ставите, както и кожните интервенции, които ще протекат с много сериозни усложнения. Ваденето на зъби е забранено. Хубаво е да се посети зъболекаря за профилактичен преглед и лечение на кариеси.

Красота и външен вид: Подстригване на косите – след 11.30 часа. Можете да направите лечебни масажи за заздравяване на костите и ставите. Престоят във вани с минерална вода за лечение на ставни заболявания се отразява доста добре. Не правете пилинг на кожата, защото ще я възпалите. Коламаската също не се препоръчва заради чувствителната кожа.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Луната вече е намаляваща и благоприятства свалянето на килограми. Днес организмът се нуждае от сол, калий и калций. Пийте повече вода, за да балансирате обмена на вещества. Направете картофена салата, в която можете да добавите дори цвекло, моркови и майонеза.

Цветове, носещи късмет: Червено, черно.

Грижа за дома и градината: Не пресаждайте цветя и растения днес.

Звездни аспекти за деня: Днешният ден има шансове да бъде хармоничен и спокоен, ако не влизате в явни словесни престрелки с хората около себе си и не държите да налагате своето мнение на всяка цена. Луната гостува в Козирог и изостря темата за принципността и реда, а съвпадът на Меркурий и Марс е причина да се палим и от най-малкото, което ни дразни. Трудно ще е сдържането днес, но е задължително.


ОВЕН

Владейте емоцията

Опознайте себе си чрез поведението на другите хора. Днес бъдете сдържани и наблюдавайте отстрани. На работното място не бива да вземате прибързани решения и да си правите още по-прибързани заключения. Не е във ваш интерес. Денят не е сред най-спокойните и можете лесно да влезете в словесна саморазправа.


ТЕЛЕЦ

Търсите си белята

Във вторник сте заядливи и често желаете да влезете в конфликти с хората около себе си само за да се заядете с тях и да им наложите своето собствено виждане. Можете да се сдобиете с много идеи, да обмислите бъдещи стъпки напред, но вие се отдавате изцяло на нападки спрямо останалите. Не го правете.


БЛИЗНАЦИ

По-добре откажете

Денят ви подмамва с изключително добри условия за развитие и финансови изгоди по един проект, който да предприемете още сега. За съжаление обаче, подводните камъни са повече от опасни и от вас зависи дали ще се вържете на въдицата, или ще кажете мъдро „не“, с което да избягате от проблемите.


РАК

Не спорете

Желанието ви да бъдете лидери и да се покажете навсякъде където е възможно днес ще е причина и за емоционалните ви сривове, и за професионалните ви неволи. Освободете се от излишното напрежение и не спорете с хората за въпроси, които не ви касаят. Включвате се в разговори, без да ви питат.


ЛЪВ

Доверете се

Във вторник сте с ниско самочувствие – състояние, което ви прави нападателни, уязвими и отбранителни. Внушавате си, че някой иска да ви попречи или че има прослойка, която се наговаря срещу вас. Нищо подобно. Даже в момента хората искат да ви подадат ръка, а вие ги възприемате като врагове.


ДЕВА

Нови възможности

Ако във вчерашния следобед вие успяхте да си отпочинете и да вкарате някои рутинни ангажименти в ред, то днес идва нов етап на промени и раздвижвания, в които трябва да се впуснете. Вторник е благоприятен ден. Носи ви полъха на нови възможности, които ще ви се предоставят от важни контакти в живота ви.


ВЕЗНИ

Автономия

На работното място сте прекалено автономни и често вземате решения, без въобще да сте ги обсъдили с колектива. Ако сте на ръководни длъжности, имате съответното право. Но ако работата ви е обща, то със сигурност своеволията ви се възприемат като опит да се отделите от колегите си.


СКОРПИОН

Не се заяждайте

Опитайте да сдържате емоцията си днес. Денят е емоционален и често изисква от вас да сте по-прецизни в действията и думите си. Изричате неща, за които съвсем скоро ще съжалявате. Търсите си белята и влизате в излишни конфликти, като се заяждате с хората около себе си. Опитайте се да го избегнете.


СТРЕЛЕЦ

Споделете

Днес прибързаността е основната пречка при общуване или вземане на решения. В момента в главите ви е хаос. Имате много идеи, но коя да реализирате по-напред? Посъветвайте се с близките и колегите си. Не се притеснявайте да споделите с тях, ако се чувствате объркани. Имате нужда от мнението им.


КОЗИРОГ

Отстоявайте себе си

Готови сте за действия, подвизи и инициативи. За съжаление обаче, условията около вас не са подходящи да посявате семена. Изчакайте момента. В делово отношение сте твърде либерални и се съгласявате с партньорите си, само и само да е мир. Излизате без лична позиция и това може сериозно да ви навреди.


ВОДОЛЕЙ

Натоварен ден

Очаква ви изключително забързан и раздвижен ден, в който е добре да направите малки планове още в сутрешните часове. Казвам „малки“, защото не всичко ще върви по програма, а около нея. Вечерните часове ще ви се сторят по-сладки и релаксиращи, ако ги прекарате с книга в ръка вместо пред телевизора.


РИБИ

Продължете напред

Във вторник се затваряте без причина в себе си и търсите начин как да не предприемате никакви ходове в един ден, в който успехът е на ваша страна. Просто вие страните от него. Стегнете се и продължете напред. Във ваш интерес е. Няма виновни за неудачите в живота ви. Приемете тази житейска философия.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, определящ кармична разплата, спечелена заради злодеяния в миналото. Вашата съдбовна мисия в този живот е да се научите на любов към близките, да премахнете егоизма, с който се отнасяте към света, да бъдете по-отворени към хората около вас и да живеете за тях, а не за себе си. Само така ще получите тяхната истинска подкрепа и любов. С половинката не бива да се отнасяте прекалено ревниво, за да не я загубите завинаги – това е минусът ви в любовта. Справите ли се с досадното си собственическо чувство, няма да имате никакви проблеми.

Навлизате в година на един логичен завършек на деветгодишен цикъл, като вашата цел в следващите месеци, най-вече през септември, е да сложите край на всички недовършени във времето дела; да прекратите всички онези контакти и връзки, които са се изхабили във времето и вече са ви във вреда. Не поставяйте никакви нови начала. Това също така е и емоционална година, в която е добре да потискате страстите и да се съобразявате малко повече с мнението на околните.

Здраве: Възможни са чести главоболия, мигрена, високо кръвно налягане и проблеми с очите. Разбира се, тези болежки ще са предизвикани главно от нежеланието ви да сте спокойни и от вашата свръхемоция.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!