75 четения

Дневен хороскоп за 19 юни, сряда

Луната е в Козирог. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 15-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Костите са уязвими, стават по-крехки и чупливи. Да не се слагат протези и да не се лекуват зъбите. Гръбначният стълб е много чувствителен – да не се натоварва, да не се вдигат тежки предмети. Нежелани са операциите в областта на кожата, коленните стави и зъбите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, сливиците, стомашно-чревния тракт и черния дроб.

Красота и външен вид: Отложете ходенето при маникюриста. Денят е отличен за подстригване на косите. Можете да започнете процедури за закаляване на организма. Избягвайте парните бани на кожата, както и маските на лицето, освен ако не са наложителни.

Хранене и диета: Стомахът е слабо чувствителен и е желателно да се мине на по-лек хранителен режим. При нуждаещите се е подходящо да се започне лечение на гастрит и язва. Хапвайте кореноплодни зеленчуци, които са особено полезни днес. Витаминозната салата от моркови, целина и ряпа е чудесен избор.

Цветове, носещи късмет: Зелено, оранжево, кафяво, охра.

Грижа за дома и градината: Денят е добър за земеделски дейности. В двора и днес можете да насадите пролетните луковични цветя. Ще израстат бързо и ще цъфтят обилно.

Звездни аспекти за деня: Сряда се оказва доста противоречив и нервен ден. Преминавайки през Козирог, Луната активира напрегнати аспекти с Марс, Меркурий и Плутон. Меркурий и Плутон на свой ред са в опозиция. Бъдете внимателни и сдържани, не разпространявайте информация, в която не сте сигурни. Не се намесвайте там, където не са ви питали за мнение и съвет. Ограничете инициативите в следобеда, за да си спестите проблемите и разочарованията.


ОВЕН

Бъдете сдържани

Денят при мнозина осигурява доста полезни контакти, които трябва да използвате максимално за своето професионално бъдеще. Бъдете усмихнати и дружелюбни, въпреки че ви е трудно. В сутрешните часове разполагате с шанса да договорите добри условия за своя личен бизнес, стига отново да сте сдържани и емоционално спокойни.


ТЕЛЕЦ

Не ви разбират

В опитите си да бъдете по-интересни със закачливи речи спрямо колегите и хората, с които работите, ще ударят на камък. Днес малцина притежават чувство за хумор, равносилно на вашето. Трудно ще ви разбират, а по-скоро ще приемат вашето отношение като опит за подигравка.


БЛИЗНАЦИ

Скоро ще ви подкрепят

Тази седмица ви изненадва с различни предложения, не всички от тях обаче благоприятни и добри за вашето развитие. Не спирайте да се надявате и да опитвате да реализирате идеите си. Имате нужда от повече подкрепа, която ще получите след няколко дни. Днес никой не застава зад гърба ви.


РАК

Избегнете съветите

Във сряда, за да се предпазите от евентуални загуби и спекулативни сделки, трябва да мислите трезво и да разсъждавате самостоятелно, вместо да се допитвате до различни съветници. Те така или иначе ще се окажат хора, които желаят да ви измамят. Денят е хубав за равносметка, но и за внимателни действия.


ЛЪВ

Преценете контактите

Денят ви пали по една нова идея в делови план, като ви предлага условия за бърза реализация и достигане на желани постижения. Разбира се, и вас ще посъветвам да сте внимателни и една идея по-мнителни към хората, които ви дават съвети след съвети. Мнозина от тях не са настроени искрено. В следобеда не предприемайте нищо.


ДЕВА

Оставете се на течението

Сряда е напрегнат ден за вас. В момента в главите ви бушува хаос. Имате много идеи и желания, но обстоятелствата са крайно напрегнати и неприятни, непозволяващи да ги реализирате. Не стартирайте никакви проекти днес, а по-скоро се оставете на течението. Целият ден е неблагоприятен за подемане на начинания.


ВЕЗНИ

Време е за осъзнаване

Своеволията, които проявявате ден след ден, вече са на път да изградят сериозна стена между вас и хората около вас. Все обвинявате другите за своите собствени състояния на душевен дискомфорт. Е, време е да погледнете и от различна гледна точка. Може би самите вие си ги причинявате със своите мисли и действия.


СКОРПИОН

Кажете си, че ще успеете

За да изживеете един наистина благоприятен и пълноценен ден, първото нещо след като станете от леглото е да си пожелаете успех. Мотивацията и вярата в успеха днес е от особено голямо значение за реализацията ви. И въпреки че денят е доста нервен и натоварен емоционално, той ви отключва нови врати за реализация.


СТРЕЛЕЦ

Споделете

Сряда се оказва един доста успешен ден, защото ви помага да реализирате доста от своите идеи и да свършите набелязана работа. Често обаче това е свързано с направата на хиляди компромиси и огромно количество излишно напрежение. Не всичко тече по мед и масло днес, така че не се ядосвайте излишно.


КОЗИРОГ

Държите всичко под око

В сряда сте повече от отговорни за всичко, с което сте се захванали. Държите под око всеки детайл, но тази педантичност ви коства и доста енергия. Това е причината в следобеда да се чувствате изтощени и уморени, нервни и гневни на колегите си, които така и не ви помогнаха с нищо.


ВОДОЛЕЙ

Не ви е ден за бизнес

В сряда е по-добре да потискате желанието си за промени, защото то ще ви докара сигурен провал с начинанията, започнати днес. Избягвайте разговорите по бизнес. В момента не разсъждавате правилно. Късметът ви е в личен план. Усамотете се с половинката и изяснете проблеми, които ви тормозят от дълго време.


РИБИ

Трудно ви се получава

Имате нужда от спокойствие през деня си. В сутрешните часове пускате в сила своя рибешки магнетизъм, но не ви се общува, не ви се говори и обсъжда каквото и да е било. Работете по рутинните си ангажименти и не се насилвайте да поемате нови инициативи. Скоро желанието ви за промени ще бъде възобновено.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на ден, определящ кармична разплата, спечелена заради злодеяния в миналото. Вашата съдбовна мисия в този живот е да се научите на любов към близките, да премахнете егоизма, с който се отнасяте към света, да бъдете по-отворени към хората около вас и да живеете за тях, а не за себе си. Само така ще получите тяхната истинска подкрепа и любов. С половинката не бива да се отнасяте прекалено ревниво, за да не я загубите завинаги – това е минусът ви в любовта. Справите ли се с досадното си собственическо чувство, няма да имате никакви проблеми.

Навлизате в година на един логичен завършек на деветгодишен цикъл, като вашата цел в следващите месеци, а най-вече през септември, е да сложите край на всички недовършени във времето дела; да прекратите всички онези контакти и връзки, които са се изхабили във времето и вече са ви във вреда. Не поставяйте никакви нови начала. Това също така е и емоционална година, в която е добре да потискате страстите и да се съобразявате малко повече с мнението на околните.

Здраве: Възможни са чести главоболия, мигрени, високо кръвно налягане и проблеми с очите. Разбира се, тези болежки ще са предизвикани главно от нежеланието ви да сте спокойни и от вашата свръхемоция.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!