Каква вещаят звездите за 20 юни, четвъртък

Луната преминава от Козирог във Водолей в 5.00 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 16-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на ставите, очите и вените. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със зрението, на разширени вени и ставни проблеми.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Избягвайте силовите масажи, които засягат вени и капиляри, за да не ги увредите. Поставянето на татуировки може да предизвика усложнения и алергии.

Хранене и диета: Балансирайте храненето си, като разделите порциите равномерно, без да прекалявате с количествата. Днес мазнините се усвояват бързо от организма и спомагат за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Суровите ядки са особено полезни в дни като днешния.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо, виолетово, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 8,31 часа. Можете да засадите билки и ароматни подправки за гозбите си.

Звездни аспекти за деня: Четвъртък е ден, богат на възможности, но и изпъстрен с напрегнати ситуации. Марс и Плутон са в опозиция – аспект, засилващ желанието за борба и победа, но и внасящ много напрежение във взаимоотношенията. Пазете се от пререкания и конфликти, от конфронтации и провокации. Не си губете времето в спорове и не се заяждайте с хората около себе си. Бъдете сдържани и денят ще ви помогне да достигнете една своя цел.


ОВЕН

Вие печелите

В четвъртък сте решени да водите сериозни разговори и да осъществите важни срещи. В момента сте доволни от себе си, защото убеждавате отсрещната страна в своята гледна точка. Или просто поставяте гледната си точка така, че никой да не може да я оспори по какъвто и да е начин. Вие сте печелившите днес.


ТЕЛЕЦ

Успешен ден

Въпреки напрежението, което чувствате през целия ден, вие сте в настроение и прощавате малките нападки на хората около вас. На работното място бързо отмятате всякакви ангажименти и задачи. Четвъртък е един от успешните ви дни за седмицата, нищо че е напрегнат.


БЛИЗНАЦИ

Мерете си приказките

В четвъртък прекалявате с желанието си да правите бързи промени. Чувствате прилив на енергия и ентусиазъм, които нетърпеливо влагате в нови начинания, без да сте опипали предварително почвата около себе си. Често казвате думи и слова, за които съжалявате. Бъдете по-умерени и ще ви е спокойно.


 

РАК

Не се страхувайте

В еуфория сте. Днес ви се случват множество неща на куп, като невинаги успявате да подредите мислите си така, както желаете. Хаосът е налице, но за вас този хаос е творчески и ще доведе до нещо хубаво. Не губете доброто си настроение. Подадете ли се на страховете си, неминуемо те ще ви преборят и бутнат в пропастта.


ЛЪВ

Слезте на земята

В служебното поприще се справяте отлично, правейки добро впечатление както на шефовете, така и на колегите си. Днес си заслужавате похвалите, но бъдете внимателни. Всяка похвала гали лъвското ви его и надува още по-силно балона, с който летите в облаците. Слезте на земята. Балонът рано или късно ще се спука.


ДЕВА

Създайте си спокойствие

В четвъртък сте нервни и доста недоволни от всичко, което се случва около вас. Търсите си причина, за какво да мрънкате и с кого да се заядете само и само да влезете в конфликт. Нужно ви е спокойствие. Днешният ден може и да е доста по-лек, стига самите вие да го направите такъв.


ВЕЗНИ

Обещанията са празни

В желанието си да се озовете в един нов свят, да промените всички обстоятелства, в които живеете в момента, вие търсите възможност за рокади и размествания навсякъде. Търсите си белята, защото се доверявате на хора, които ви обсипват с обещания. Вярвате силно в тях, но ще бъдете разочаровани, когато нито едно не бъде сбъднато.


СКОРПИОН

Владейте се

В четвъртък за вас е от особено голямо значение да сте спокойни и да не позволявате на малките трудности да ви отказват от големите цели. Прекалено нервни сте. Готови сте да влезете в конфликт с всеки, който се изпречи на пътя ви. Обвинявате, обиждате и ругаете наред. Може би това поведение ще ви създаде сериозни проблеми.


СТРЕЛЕЦ

Излишни разпиляване

Още в сутрешните часове разпръсквате вниманието си към различни ангажименти с различен приоритет и срок за вършене. Хващате много дини под мишницата, а накрая ще се окаже, че не сте свършили нищо. Не се притеснявайте да потърсите съвет от приятели или да ги попитате за помощ, ако се нуждаете сега.


КОЗИРОГ

Мислите за инвестиция

Време е да обърнете малко повече внимание на сериозните финансови планове за бъдещето си. Мнозина от вас са привлечени от една доста изгодна инвестиция. Можете да я направите до края на месеца или през първата десетдневка на юли, за да не я отложите за периода на ретрограден Меркурий, който влиза след това.


ВОДОЛЕЙ

Не се страхувайте да питате

Луната преминава във вашия знак и ви пали с хиляди идеи. Мотивирани сте да действате, защото се сипят обещания за повишения, просперитет, пари и работа. Все пак внимавайте – не всяко обещание е обвързано с конкретно изпълнение. Преценете сами дали си струва да вярвате, ако не можете – питайте по-знаещите от вас.


РИБИ

Бъдете загадъчни

Очаква ви тих, спокоен и доста ползотворен ден. Не се опитвайте да блестите. Не е време, в което трябва да бъдете забелязвани. Скрийте се в дълбоките води и чакайте там своя успех. Ще бъдете интересни на обществото около себе си не с това, което правите, а с онова, което мислите. Загадка за всички са вашите бъдещи намерения.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много нерешителност блика от вас, Близнаците, родени на 20-о число, а колебанията ви са огромни и те са главната причина да забавяте нещата в живота си. Редовно пропускате срокове, все не ви стига времето, ако трябва да мислите дали да приемете нещо, или не. Нужно е да се обучите на решителност. Бъдете хора на риска, а не хора на предпазливостта. Преодолеете ли тази граница, ще видите колко по-лесно ще постигате онова, за което мечтаете.

За вас предстои една неудобна година, защото тя се свързва със съдбовно подчинение. Не всичко ще върви според вашата диригентска палка. Примирете се и се оставете на течението. Това е достатъчно, за да спазите изискването на съдбата. Следва година на пасивно поведение, когато ще сте подвластни на различни обстоятелства. Съдбата ще ви закриля и всичко, което ще ви се случи, е за ваше добро.

Здраве: Възможни са чести храносмилателни проблеми.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.